• Share

Terase boeme din Bucuresti

Terase boeme din Bucuresti

 

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi, facandu-ne sa cautam oaze de relaxare dupa programul de la birou, asa ca v-am pregatit o lista cu terasele boeme din capitala, unde puteti sa va racoriti cu limonade, felurite smoothie-uri si preparate care ne ofera un rasfat culinar de neratat. Iata care sunt recomandarile noastre pentru petrecerea timpului liber din Bucuresti!

 

 

terase bucuresti 2015 vara

 

 

Gradina OAR

 

Situata in spatele gradinii Verona, aceasta locatie este putin mai ascunsa ochiului neinitiat cu secretele Bucurestiului, dorindu-se a fi o oaza de liniste si verdeata in inima capitalei. Printre limonade naturale si smoothie-uri de fructe, se strecoara si quiche-uri cu dichis si prajituri imbietoare, fiecare dintre acestea la pretul de 12 lei. 

 

 

Ceainaria Infinitea

 

Cotroceniul ne ajuta de fiecare data sa descoperim gustul rafinamentului si al relaxarii, iar locatiile sale inedite ne transpun intr-o alta lume. Ceainaria Infinitea este locul magic care ne duce de fiecare data cu gandul la gradinile suspendate ale Semiramidei. Varietatea exhaustiva de ceaiuri aromate, sucuri de fructe si prajituri de casa ne fac sa ne intoarcem aici cu drag.

 

 

J'ai Bistrot

 

J'ai Bistrot este locul unde ne delectam cu preparate din diverse bucatarii internationale si traditionale, pe o terasa care pare desprinsa din povesti. Garage sale-urile si targurile care se organizeaza aici ne antreneaza programul de fiecare data si ne imbie sa ii vizitam mai des, fie pentru rasfatul culinar, pentru o intalnire cu prietenii sau daca vrem sa scapam de lucruri de care nu mai avem nevoie.

 

 

Terasa Antipa

 

Pentru cei care nu stiu, Muzeul Antipa ascunde in spatele sau o terasa perfecta pentru aceasta vara petrecuta in capitala. Sentimentul de relaxare va va da impresia unei scurte vacante, ce pare departe de vacarmul orasului. Preturile sunt rezonabile si pozitia centrala ne fac sa-i trecem pragul in aceasta vara. 

 

 

terase bucuresti vara 2015

 

 

Journey Pub & More

 

Varietatea este numele mic al celor de la Journey Pub, datorita felurilor de mancare servite - tapas din Spania, falafel din Orient, paste de casa din Italia, hamburger din State si multe altele -, board game-urilor disponibile si altor modalitati de petrecere a timpului liber. Relaxarea este experimentata cu o limonada racoritoare savurata in hamac, alaturi de cartea preferata, in timpul concertului live al trupei tale favorite sau jucandu-te foosball cu prietenii.

 

 

Serendipity

 

Fiind una dintre primele ceainarii deschise in Bucuresti, terasa Serendipity este ascunsa intre zidurile acoperite cu iedera ale Bucurestiului vechi. Este locul perfect pentru a savura felurite bauturi, relaxandu-va alaturi de prieteni dupa o zi la munca. Localizata pe strada Dumbrava Rosie, pare mai degraba un loc desprins din Dumbrava Minunata.

 

 

Modelier

 

Modelier este amplasat intr-o casa interbelica, mobilierul vechi, obiectele de design handmade si candelabrul din umerase fiind cateva din elementele de decor specifice. Venirea verii a transformat acest loc intr-o gradina urbana cu graffiti si fotolii din europaleti, perfecti pentru vizionarea proiectiilor de film in aer liber, workshop-urilor, concertelor si petrecerilor. Specialitatea bucatarilor sunt burgerii, asa ca ne lasam pe mana lor pentru o sinestezie a simturilor.

Distribuie