• Share

Top 3 filme de vazut in weekend (8 - 10 ianuarie 2016)

Top 3 filme de vazut in weekend (8 - 10 ianuarie 2016)

 

Netflix, una dintre cele mai importante platforme online de seriale si filme, tocmai s-a lansat si in Romania. In prima luna, vizionarea este gratuita, daca iti faci cont, apoi poti alege un abonament de minimum 8 euro. Pentru cei insa care nu se lasa convinsi de presiunea din Social Media sa stea pe canapea si sa astepte si partea cu „Chill“, iata ce e de vazut in cinema:

 

joy

 

Un weekend de Oscar

 

La Cinema Union vedem in acest weekend sase dintre filmele propuse in acest an la categoria “Cel mai bun film strain” a Oscarurilor. Puteti vedea / revedea: Aferim!, r. Radu Jude, The Assassin, r. Hou Hsiao-Hsien sau Le tout nouveau testament, r. Jaco Van Dormael etc.

 

 

Joy, regia David O. Russell

 

Joy este povestea lui Joy Mangano, o mama singura cu trei copii care cunoaste succesul in momentul in care inventeaza Miracle mop-ul. De Niro este, ca de obicei, numai bun de vazut, dar Jennifer Lawrence si Bradley Cooper sunt acel motiv pentru care se spune ca noua generatie de actori de la Hollywood nu ar fi chiar de lepadat. Si nu numai din motive estetice.


The Danish Girl, regia Tom Hooper

Problemele momentului determina aparitia unor filme care ne fac cel putin curiosi. SUA nu se poate abtine din a vorbi intruna despre Caytlin Jenner, fostul campion olimpic Bruce Jenner, care s-a transformat in femeie sub ochii publicului in propriul sau reality-show I am Cait. Astfel, regizorul Tom Hooper a decis ca acest subiect trebuie abordat si pe Marele Ecran si a creat, The Danish Girl, filmul care ne spune povestea primului barbat din lume care a facut o operatie de schimbare de sex.

Distribuie