• Share

Top 5 cele mai romantice locuri din Bucuresti de Valentine's Day

Top 5 cele mai romantice locuri din Bucuresti de Valentine's Day

 

In fiecare an, de Valentin's Day, va ganditi la felurite modalitati pentru a va surprinde partenerul. Itinerariul zilei perfecte va face sa redescoperiti orasul, dar si motivele pentru care iubiti. Asa ca, fie ca sunteti adeptii expresiei "dragostea trece prin stomac", sau ca romantismul este reliefat de intimitate si de sagetile lui Cupidon, am pregatit un top al celor mai romantice locuri din Bucuresti. Alternativ, daca va decideti sa parasiti capitala in weekendul 14-15 februarie, va recomandam cateva idei pentru o escapada romantica aici.

 

Parcuri
Bucurestiul la inaltime
Cinematografe
Petreceri
Restaurante

 

romantice locuri bucuresti valentine's day

 

 

Parcuri

 

Pentru cei care respira romantism prin toti porii, plimbarile in parc nu se vor demoda niciodata. Asa ca, vor cauta mereu solutia cea mai poetica, cu ajutorul careia sa opreasca timpul in loc si sa-i faca iubitei o declaratie de dragoste. Un astfel de loc este Parcul Ioanid, unde culoarea locala este una frantuzeasca, fiind inspirat din tiparul Parcului Monceau, din Paris. O alta oaza de liniste si de verdeata, care le sopteste vorbe dulci romanticilor incurabili este Parcul Bordei. Avand o istorie zbuciumata in spate, in prezent este unul dintre cele mai romantice locuri din capitala, datorita vegetatiei prezente aici, dar si locatiei de pe malul lacului Floreasca.

 

 

Bucurestiul la inaltime

 

Visatorii vor dori sa-si duca iubita la inaltime, pentru a-i oferi o panorama excelenta a capitalei. 18 Lounge by Embassy iti va pune Bucurestiul la picioare, mai exact Parcul Herastrau, bulevardul Kisellef, Casa Presei Libere si Podul Basarab. Iar daca iti doresti sa bei cafeaua la Palatul Parlamentului, Terasa MNAC este un alt local aflat la inaltime, care se transforma intr-o oaza de liniste, indepartata de vacarmul si grijile orasului, perfect pentru Valentine's Day.

 

 

Cinematografe

 

In seara care precede Valentine's Day, va avea loc premiera filmului Fifty Shades of Grey. Daca inhibitiile nu isi au locul in relatia voastra, atunci merita vazut la cinema. Insa, daca intimitatea este numele tau mic, iti propunem sa consulti programul cinematografelor Glendale Studio Cotroceni si Elvira Popescu.

 

 

Restaurante

 

Sfatul nostru, pentru Valentine's Day, este sa incercati un local unde nu ati mai fost niciodata, iar preparatele sa va inunde simturile novice. Plecand de la aceasta premisa, am ales singurul restaurant zahana din Bucuresti, pe numele sau Zexe. Dupa o plimbare prin Parcul Ioanid, sunteti asteptati sa degustati nostalgia locantelor interbelice, la intretaierea strazilor Icoanei, Leonida si Domnita Ruxandra. Dupa aceea, desertul se ia in culori felurite ale prajiturilor macarons, unde altundeva decat la Madame Lucie.

 

 

Petreceri

 

Nu le-am uitat nici pe pasarile de noapte, care dupa o intalnire romantica, simt nevoia sa-si puna la treaba pantofii de dans. Asa ca am pus laolalta cele mai tari petreceri si evenimente in pagina speciala de Valentine's Day aici

Distribuie