• Share

Top 5 evenimente inedite de Valentine’s Day in 2013

Top 5 evenimente inedite de Valentine’s Day in 2013

 

Indragostiti sau nu, singuri sau intr-o relatie, cu totii ne dorim sa simtim dragostea de Valentine’s Day. Sarbatoarea internationala care ne-a cucerit sufletele nu se lasa in niciun an neobservata, mai ales atunci cand vine vorba de momente de neuitat traite cu persoana iubita, fie in intimitate, fie participand la diferite evenimente in inima orasului. De aceea, Valentine’s Day se pregateste sa va surprinda in diferite moduri:

 

valentine's day 2013 ziua indragostitilor evenimente bucuresti

 

 

1.       Super-concert Directia 5 “Valentine’s Love Story”

Concertul va avea loc la Cinema Patria, la orele 20:00, unde Marian Ionescu si trupa Directia 5 au pregatit momente frumoase pentru a celebra impreuna cu ei sarbatoarea iubirii. Povestea lor despre dragoste este una unica, de aceea va fi simtita prin cantec de fiecare spectator.

 

 

2.       Cinema “Valentine’s day”

CinemaPro a pregatit o zi cu totul speciala pentru indragostiti. Programul nu implica doar avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor, ci si un concert live alaturi de Lala Band si un Meniu Romance pentru doua persoane.

 

 

3.       Soul Serenade

Alchemia ofera atmosfera placuta a unei seri linistite, romantice, pe ritmuri de blues acustic alaturi de Soul Serenade. Concertul ce va incepe la orele 20:00 este o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina, creand o cu totul alta lume. 

 

 

4.       Petrecere “Retro love”

O petrecere retro intr-un mediu simplu si armonios poate fi evenimentul ideal atunci cand transpunerea in alte timpuri aduce la suprafata un alt tip de iubire. Restaurantul 1001 Nopti pregateste de la orele 19:00 un concurs de cuvinte, cu premii surpriza, pe melodiile Trupei Atelier.

 

 

5.       Targul de Valentine’s Day

De Valentine’s Day, The Vintage Pub este gazda unui targ al dragostei intre orele 13:00 - 19:00, unde poti gasi cele mai frumoase cadouri pentru persoanele iubite. Este momentul potrivit pentru a face shopping in doi.

 

 

Ziua de 14 Februarie nu este doar o zi care trebuie sarbatorita, este o zi in care putem cunoaste mai bine iubirea prin tot ce ne inconjoara, prin evenimente, prin frumusetea orasului, prin muzica, prin timpul petrecut cu persoana iubita, pentru ca “The greatest happiness of life is the conviction that we are loved” (Victor Hugo). Gasesti toate evenimente de Ziua Indragostitilor in pagina speciala marca Orasul Meu.

Distribuie