• Share

Top 5 locuri unde mancam arabeste in Bucuresti

Top 5 locuri unde mancam arabeste in Bucuresti

 

Savuroasa si satioasa, bucataria arabeasca nu inceteaza sa ne surprinda si sa ne atraga. Fie ca o preferam pe cea turceasca ori libaneza, in Bucuresti, gasim suficiente locuri in care se mananca foarte bine arabeste.

 

restaurante arabesti bucurestiNaser

Cine n-a auzit de Naser? De cel initial, din zona Piata Domenii, dar si de cel din Armeneasca? Raportul calitate-pret a ramas la fel de prietenos. Mai multe detalii, aici. Recomandare: Kebe Mehlie.

 

 

Idomemos

Un mic restaurant turcesc de cartier, (strada Doctor Felix) mereu plin, ii aduce in jurul meselor atat pe corporatisti, in pauza de pranz, dar si pe clientii fideli, care stiu sa aprecieze lipia facuta in casa, dar si atmosfera. Recomandare: supa de linte.

 

 

Ali Baba

Iata un loc care isi pastreaza buna reputatie de ani de zile. Nu va lasati speriati de senzatia de “cantina”, priviti in galantar si alageti cu incredere. Iar daca stati prin zona Piata Muncii, cu atat mai bine, puteti trece in drum spre casa sa va luati si la pechet. Recomandare: humus.

 

 

Divan

Cu doua restaurante, unul in Centrul Vechi si celalalt in Floreasca, Divan propune o experienta culinara turceasca intr-un decor pe masura. O calatorie intr-un bazar de arome care va poate impresiona placut. Recomandare: incercati Divan Express, pentru momentele cand sunteti pe fuga.

 

 

Fadel

Incheiem, asa cum este firesc, cu desertul, si, toata lumea stie, nu exista loc mai bun decat Fadel pentru degustarrea deliciilor arabesti, varainta dulce. Recomandare: asmelie, halva, namura, asabea.

Distribuie