• Share

Top 5 restaurante deschise in 2015

Top 5 restaurante deschise in 2015

 

Unul cate unul, locuri fermecatoare unde putem iesi si manca impanzesc orasul. Sa vedem care ar fi topul restaurantelor noastre preferate din 2015.

 

naan restaurant bucuresti

 

Naan

La Naan, designul si arta culinara fac casa buna impreuna. Mai ales ca inspiratia vine din vinuri alese pe spranceana si bucatarie internationala.

 

 

Social 1

In caz ca va place Stadio, va sugeram sa-i treceti pragul si lui Social 1, din zona Unirii. L-a “aranjat” aceeasi echipa de designeri care a lucrat la Stadio si va propun paradigma “casual food and spritz”.

 

 

Uanderful

Cea mai noua locatie de sub umbrela Fratelli se numeste Uanderful si va asteapta intr-un cadru glam, in Floreasca. Conceptul de restaurant se va intalni, desigur, cu cel de petrecere.

 

 

Victoriei 18

Ne place sa revenim in acest “restaurant vitrina” de pe Calea Victoriei pentru prezenta permanenta a obiectelor semnate de designeri romani si pentru a privi Calea Victoriei cea de dincolo de geamuri, la un pahar de vin.

 

 

Casa Victoria Floreasca

Dupa atatea bucate felurite, incheiem cu un nou loc in care puteti iesi sa va delectati cu o prajitura buna intr-o atmosfera cocheta. Aflata in zona Floreasca, Casa Victoria Floreasca se doreste o cofetarie “ca la mama acasa.”

Distribuie