• Share

Transport alternativ in Bucuresti: de la Uber la taxi gratis

Transport alternativ in Bucuresti: de la Uber la taxi gratis

 

Avem clasicele taxiuri galbene, avem aplicatii mobile mai mult sau mai putin fiabile. Dar putem calatori prin oras si cu “taxiuri” alternative, care castiga din ce in ce mai mult teren la capitolul popularitate.

 

taxi bucuresti uber

 

Black cab

In afara de eticheta, la care tin, cei de la Black Cab mizeaza pe transparenta, astfel ca pretul final al cursei va fi cunoscut de la inceput. Comenzile se pot face pe loc sau in avans, prin telefon, net sau aplicatie de mobil, iar soferul isi va astepta clientii timp de 15 minute gratis.

 

In plus, plata se poate face si prin card sau pe factura. Prin serviciul abonament, lista beneficiilor poate creste pana la utilizarea nelimitata de catre cei din familie a taxiului.

 

 

Uber

Intrat in concurenta directa cu taxiurile clasice, Uber propune calatoria cu masini si soferi in care te-ai putea converti chiar tu. Pretul pe kilometru este acelasi ca la companiile de taxi, 1.39, iar plata se face online, dupa ce ne-am logat in prealabil in aplicatie.

 

In plus notiunea de bacsis a fost complet abolita.

 

 

Taxi gratis

Un proiect nascut din solidaritate, face ca in sectoarele 2 si 3 sa functioneze un sistem de taxi gratis. Il pot folosi persoanele care au nevoie, cele bolnave, nevazatorii, persoanele cu handicap.


Si, nu in ultimul rand, daca vreti sa calatoriti gratis catre petrecerile preferate, nu uitati sa urmariti campania Orasul Meu si Taxi Total, Taxi, du-ma in Oras!

Distribuie