• Share

Treasure Urban Hunt – in cautare de comori urbane prin Bucuresti

Treasure Urban Hunt – in cautare de comori urbane prin Bucuresti

 

Spiritul aventurii, atat de atrofiat in contextul urban al existentei noastre, este resuscitat prin organizarea unor treasure hunt-uri, cautarea unor comori care, de obicei, implica si o cunoastere a orasului (monumente, locuri inedite etc.).


treasure hunt bucuresti

 

Stimuland creativitatea, spiritul de aventura si lucrul in echipa, aceste quest-uri pot imbraca si forme cartiabile, asa cum au fost si cele organizate in vara in parcul Herastrau.

 

La finalul verii un evenimente asemanator a fost organizat in zona Cismigiu – Regina Elisabeta - Treasure Hunt nocturn pentru sprijinirea copiilor bolnavi de la spitalul Obregia din Bucuresti. In general, evenimentele au si o taxa de participare, intre 15 si 30 de lei.

 

De asemenea, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului (2 iunie), se organizeaza de cativa ani treasure hunt-ului Detectivii Veloverzi

 

Un alt avantaj al demersului este ocazia de a te simti turist in Bucuresti. Iar daca vrei ca urmatorul teambuilding al companiei in care lucrezi sa fie mai altfel decat mersul la munte sau in Delta, exista firme care organizeaza asemenea treasure huntings in oras.

Distribuie