• Share

Un corp relaxat e un corp fericit: Spa-uri unde te poti rasfata dupa job sau in weekend

Un corp relaxat e un corp fericit: Spa-uri unde te poti rasfata dupa job sau in weekend

 

Cum ne mai relaxam in Bucuresti? Pentru minte exista tot felul de evenimente care tin in priza orasul si e adevarat ca atunci cand vorbim despre relaxare ne gandim in primul rand sa vedem un film sau sa mancam o prajitura. Avem tendinta sa uitam de corp, care merita, la randul lui, destindere si rasfat. Putem merge la cursuri de inot, ori dans, la fotbal cu prietenii sau putem incerca un alt de tip de relaxare, la Spa.

 

Beneficiile masajelor sau ale tratamentelor cu tot felul de substante, tehnici si arome relaxante sunt verificate, deci, cine n-a incercat niciodata ar trebui sa nu mai stea pe ganduri. Ramane de vazut doar unde si cum.

 

 

spa bucuresti 2013

 

 

Shiseido Spa

 

Probabil ati auzit deja de cunoscuta marca de cosmetice, Shiseido. In caz ca sunteti fani, va veti bucura sa aflati ca s-a deschis, in cadrul Stejarii Country Club din Baneasa, primul Shiseido Spa din estul Europei. Ce veti gasi aici in afara de o filosofie bazata pe 140 de ani experienta? Energy pool, sauna, camera cu aburi, Hammam, galerie de arta, saloane de terapie etc. Pentru a profita de facilitatile statutului de membru al clubului, trebuie sa completati un formular online si vi se vor trimite toate informatile utile.

 

 

Sunshine Club Luxury Spa

 

Ramanem in zona Baneasa-Herastrau si va spunem ca puteti incerca si o zi la Sunshine Club Luxury Spa. Printre serviciile de care veti beneficia se numara estetica facila si corporala, aerobic, fitness, make-up etc. Trebuie sa mai aflati si ca in luna noiembrie se ofera reduceri intre 25% - 35% pentru un program de pergatire al organismului pentru Sarbatorile de iarna.

 

 

spa bucuresti 2013

 

 

Orhideea Spa

 

Daca obisnuiti sa va faceti cumparaturile in Carrefour Orhideea, ar trebui sa stiti ca dupa atata stres legat de cosul zilnic, va puteti relaxa, in apropiere, la Orhideea Spa. Trebuie sa stiti ca sambata este inchis si ca puteti avea acces la piscina, salina, fitness etc. Abonamentele variaza intre 350 si 700 euro/an in functie de facilitati.

 

 

Belle Maison Spa 

 

Pentru o experienta Spa in centrul orasului va lansam o invitatie la Belle Maison Spa, situat, providential, pe strada Sperantei 20. Au mereu pachete promotionale, iar dintre cele ale acestei luni amintim un numar de 6 masaje diferite la pretul de 285 lei sau un pachet de relaxare cu trei sedinte la pretul de 185 lei.

 

 

Alexandreea Club Fitness&Spa

 

La Alexandreea Club Fitness&Spa, in Titan, puteti imbina miscarea cu relaxarea. Dupa o ora de aerobic ori fitness puteti incerca un masaj de relaxare ori anti-celulitic, sau puteti obtine sfaturi elgate de alimentatie in cadrul Cabinetului de Evaluare si Nutritie Wellness.

Distribuie