• Share

Unde bem cafea cu iz urban in capitala

Unde bem cafea cu iz urban in capitala

 

Capitala ne pune la dispozitie felurite modalitati de petrecere a timpului liber, insa ne rasfata si cand avem nevoie sa ne recuperam dupa o seara petrecuta pe ringul de dans. Am facut o lista cu locurile inedite unde puteti savura o cafea cu iz urban in Bucuresti, fie ca vreti sa va reveniti dupa o seara efervescenta sau doar apreciati o cafea cu boabe proaspat macinate. Dupa ce le veti vizita, veti dori sa sa va mutati biroul aici. Cine spune ca nu puteti?

 

 

cafea cafenele bucuresti capitala

 

 

Origo

 

Origo se recomanda a fi locul unde iubitorii cafelei isi gasesc inspiratia intr-o ceasca. Si-au propus sa ofere experiente exhaustive in domeniul cafelei si isi dedica atentia, priceperea si entuziasmul pentru canile perfecta cu licoare aromata. Acest spectacol al simturilor poate fi luat si la pachet, fie ca e vorba de o cafea to go sau de pachete de cafea, ustensile profesioniste pentru prepararea bauturii acasa special alese pentru pasionati. Cand se lasa seara, cestile de cafea se transforma in pahare de cocktail-uri pentru cateva ore, asa ca ii poti vizita in orice perioada a zilei.

 

 

M60

 

M60 este o cafenea amplasata strategic pe Strada Mendeleev. Spunem strategic, pentru ca le face diminetile mai frumoase celor care fug catre birourile lor de pe Calea Victoriei, din Romana sau chiar care sunt in trecere pe aici. M60 Cafe este locul perfect pentru a descoperi si savura noi sortimente de cafea, dar este si o oaza culinara pentru food lovers. Design-ul este scandinav, futurist si va veti dori sa reveniti odata ce i-ati vizitat.

 

 

Cappuccino Story

 

Nu va lasati inselati de numele Cappuccino Story. In aceasta cafenea recent deschisa, nu veti gasi doar o multitudine de arome de cappuccino, ci si de cafele imbietoare. Fiecare cana de cafea vine cu o poveste. De la desenul pe care il veti primi fiecare in parte pe paharul de carton, pana la povestea din spatele prepararii sale, ingrediente si tehnica speciala folosita. Pe Calea Vitan a inceput conturarea unei povesti frumoase despre cappuccino.

 

 

Coffee Map Roastery

 

Cei de la Coffee Map Roastery si-au propus sa ajute piata de specialty coffee sa aiba o dezvoltare sinuoasa, venind in intampinarea iubitorilor de cafea cu o variata gama de cafele originare. Acestea sunt aduse din cele mai cunoscute regiuni producatoare de cafea din lume si preparate cu atentie si pasiune in capitala. Puteti incerca peste 14 tipuri de cafea din lume, iar mirosul imbietor de cafea proaspat rasnita va va face sa va intoarceti cu placere in acest loc. Sau sa luati la pachet si sa va inmiresmati si casa.

 

 

Guido Coffee

 

Guido Coffee este aflat putin mai departe de vacarmul orasului. Nu este o simpla cafenea, aici pasionatii de cafea avand posibilitatea sa invete intregul proces de obtinere a unei cafele. Boabele verzi, aduse din zone diferite, sunt macinate cu pasiune si transformate in produsul final atat de apreciat de cunoscatori. Daca vreti sa va inscrieti la o scoala de cafea, aici este locul perfect. Insa daca doriti doar sa savurati una din cele mai bune cafele din Bucuresti, le puteti face o vizita celor de la Guido Coffee.

Distribuie