• Share

Unde dansezi pe muzica live in primavara 2016

Unde dansezi pe muzica live in primavara 2016

 

Ce inseamna “live”? Sunt atat de multe nuante incat e foarte greu sa nu vezi decat avantaje in aceasta ecuatie. Ideea de a merge in Bucuresti si de a asculta muzica live are o scanteie suplimentara care poate anima intr-un mod inedit o seara de distractie urbana. Care poate fi combinata in diverse feluri cu prieteni, colegi sau alti petrecareti pe care de-abia i-au cunoscut. Noi iti spunem unde, tu alegi cu cine.


the tube 

 

Unul dintre cele mai indragite locuri in care poti merge la concerte in Bucuresti este The Tube. Aerul londonez si atmosfera unde orice urma de inhibitie se transforma in familiar sunt completate de felurite concerte si trupe sau artisti care fac sa vibreze atmosfera. Daca te-am convins, nume precum Trupa !SHHOUT (25 martie) ori Publika (26 martie) se numara printre cei care vor urca in viitor pe scena The Tube.

 

Despre Control se vorbeste mult si bine. Si asta pentru ca, chiar si atunci cand ne propunem sa nu mai calcam o vreme prin clubul din Constantin Mile se anunta vreun concert care face sa vuiasca intreaga scena electro sau alternativa a orasului. Ce urmeaza? Jozef Van Wissem live + Only Lovers Left Alive screening (24 martie) sau  Plants Army Revolver live (8 aprilie)

 

Punem pe lista si (noul) Silver Church unde am asistat in trecut la concerte mai mult decat interesante. In asteptarea viitoarelor, te poti bucura de noul design si de noile lor promotii: 20% reducere la meniul de mancare de duminica pana joi dupa 6 seara.

 

Cei de la Bordello elaboreaza cu fiecare an ideea de afterwork in Centrul Vechi. Ceea ce implica, in afara de drinkuri in ipostaze atragatoare si alte happy hours si nelipsita muzica live. Iar bandul barului nu asteapta in niciun caz weekendul sa se poata dezlantui. Un loc de mers  si dansat cu colegii dupa birou.

 

Veterani in oras ai concertelor si bandurilor live, cei de la Music Club, nu se dezmint. Exista deja trupe preferate ale locului, cum ar fi The Mob si mai exista si tot felul de artisti care anima serile Music Club. Intarea se poate “intinde pana la 25 de lei. Din “programul” viitor, amintim: Trupa Story (premiera), pe 19 martie sau de ce nu, o comedie in loc de concert?

Distribuie