• Share

Unde iesi singur prin Bucuresti

Unde iesi singur prin Bucuresti

 

Cele mai bune locuri din Bucuresti atunci cand vrei sa iesi singur nu sunt neaparat parcurile ori cimitirele, desi nu le excludem. Pentru ca in acest articol vom calatori cu cei care nu vor neaparat sa iasa singuri in oras, dar sunt nevoiti sa o faca. Se poate intampla ca niciunul dintre prietenii tai sa nu aiba chef sa iasa ori sa fie plecati din oras. Se mai poate ca toti prietenii tai sa fie intr-o relatie si sa te fi uitat ori sa aiba copii si alte griji pe cap. Totusi, cheful de iesit ramane...

 bloom cafea 

 


Iti spunem de la inceput ca nu e deloc ciudat sa iesi nicaieri de unul singur, chiar daca pentru multi asta echivaleaza cu ceva absolut de nefacut.

La film poti merge singur pentru ca e mult mai bine sa te poti bucura de el in liniste. La Elvira Popescu, spre exemplu, pentru ca e un cinema intim, cochet si cu proiectii  una si una.

Vrei o cafea si o plimbare? Le poti avea pe ambele to go, iar de curand am descoperit o cafenea ascunsa pe o strada care sigur iti va face pofta de o plimbare prin Bucurestiul vechi. De la Bloom, iti poti lua o cafea la pachet si apoi, poti porni din George Vraca, pe stradute, spre Cismigiu.

Intr-un muzeu nu esti niciodata singur pentru ca, desi par cuminti pe pereti sau prin sali, tablourile sau sculpturile au energie cat pentru o mie de vieti. Pune pe lista o vizita la Muzeul Colectiilor de Arta.

 


m60 bucurestiSa mananci singur nu e cea mai mare tragedie din lume. Nu si cand orasul iti deschide usile a zeci de bistrouri cu delicatese si WiFi. Ia-ti laptop-ul in geanta, sau chiar o carte si iesi fara frica la pranz, la M60, de exemplu.

Shoppingul poate fi cu atat mai eficient, cu cat te concentrezi de unul singur asupra “vanatorii” de comori. Da o tura prin oras, inca mai sunt reduceri.

Distribuie