• Share

Unde iesim sa mancam la pranz cand suntem pe la Universitate

Unde iesim sa mancam la pranz cand suntem pe la Universitate

 

Ce faci la pranz, intre doua cursuri sau zece e-mailuri urgente la birou? Iti propunem sa uiti de covrigi, eugenii sau mancatul pe tastatura macar timp de o saptamana si sa iesi la pranz in oras.

 

De ce? Pentru ca e o pauza binevenita in rutina de lucru a fiecarei zile si pentru ca poate crea obiceiuri alimentare foarte sanatoase. In plus, poate fi si comod: e imposibil sa nu existe in apropierea biroului sau a facultatii tale un restaurant sau bistro care sa aiba o oferta pentru meniul de pranz.meniu de pranz energiea 

 


La Energiea, in fosta tipografie, e plin aproape zilnic la orele pranzului. Aici gasesti propuneri de trei preparate diferite zilnic pentru meniul de pranz, iar apa si painea sunt din partea casei. Poti alege fie doua dintre ele (23 de lei), fie pe toate trei 28 de lei (intre 12.00 si 16.00).


Care mai e farmecul unei zile fara masa de pranz? Cam asa trebuie sa-si fi zis macar o data mesenii care se perinda de zeci de ani pe la Caru’ cu bere... Pentru 19.90 de lei aici se poate lua un pranz scurt sau prelungit (intre 12.00 si 18.00) la care vei avea de ales dintre mai multe preparate din meniu (ciorbe, fel principal, desert).

 

 meniu de pranz victoriei 18


Cu un pranz care se vrea delicios indiferent de zi te ademenesc si cei de la Victoriei 18. Meniul e preponderant de inspiratie traditionala si este alcatuit dintr-o supa/ciorba si un fel principal (19 lei).


Iar daca ti se face pofta de pizza dupa pizza sau paste dupa paste, Pizza Hut au o oferta de pranz denumita Pizza & Pasta Festival. Meniul presupune ca iti poti alege cate pizze mici sau portii de paste doresti din anumite categorii pentru 21.90 de lei. Iar in cazul racoritoarelor principiul este acelasi, iar pretul este 5.90 lei.

Distribuie