• Share

Unde inotam la Bucuresti in sezonul rece (2015)

Unde inotam la Bucuresti in sezonul rece (2015)

 

Pentru multi dintre noi, inotul este o pasiune de care ne place sa ne bucuram si in sezonul in care vremea e prea rece pentru plaja & mare. Si putem face asta fara griji chiar la Bucuresti.

 

inot bucuresti 2015 

 

Sali de fitness


Una dintre posibilitati ar fi piscinele salilor unde mergem sa facem sport.

 

Ce am pune pe lista? In centrele World Class din oras, un abonament include si accesul la piscina. E adevarat ca abonamentele sunt cam piperate insa in regim corporate reducerile sunt de luat in seama. World Class-ul are 7 piscine in Bucuresti, asa ca aveti de unde alege.

 

Clubul IDM are 11 ani de existenta in oras si doua piscine – una olimpica (bazin scurt) si una semiolimpica pentru parinti si copii. O ora la piscina costa 12 lei si se pot lua si cursuri.

 

Clubul Floreasca este un alt loc unde va puteti bucura de inot in sezonul rece. Un abonament lunar cu acces la piscina, sauna si fitness va va costa 350 de lei.

 

 

Inot in piscinele hotelurilor


Daca locuiti in zona de sud a orasului, va fi interesant sa cercetati oferta Body Art Wellness Club din cadrul Rin Grand Hotel unde, daca mergeti pentru inot, vi se va recomanda un abonament WET – acces la piscină, jacuzzi şi zona SPA.

 

Avand in vedere ca nu mai putem merge la piscina de pe Hotelul Lido, ca-n vremurile de altadata ale Bucurestiului, nu ne ramane decat sa urcam pana la etajul 22 al Bucurestiului, la piscina din cadrul Spa-ului hotelului Intercontinental. Accesul la sala de fitness care include si piscine este de 85 lei / zi.

 

Piscina de la Hotelul Crowne Plaza vine la pachet cu oferta: jacuzzi, sauna, masaj, sala de gimnastica, terenuri de tenis. Un abonament lunar costa intre 3000 si 6000 de lei.

Distribuie