• Share

Unde jucam board games in aceasta toamna

Unde jucam board games in aceasta toamna

 

Mai tineti minte serile acelea nebune, in care jocurile cu prietenii se incingeau pana la ore tarzii? Ei bine, sezonul s-a intors, iar daca nu v-a revenit inca pofta de board games, va ajutam noi cu urmatoarea lista.

 

aria cafe bucuresti

ARIA Cafe

O noua casa dedicata jocurilor si oamenilor va asteapta in zona Foisorului de Foc. Catan, cafea, Dixit si 5 camere incapatoare cat pentru toti prietenii din gasca! P.S.: E cazul sa va faceti rezervare din timp, daca vreti sa prindeti o masa...


Lente & sotron


La Lente spiritul ludic este deja consacrat. Si este, bineinteles, secondat de muzica, mancare si tot felul de alte evenimente, cum ar fi Quiz-urile de joi, la care, aveti cultura generala bine pusa la punct, puteti castiga un premiu de 300 lei, credit pentru consumatie pe carduri de membru la Lente & șotron.


Timeout Cafe

Va puteti “juca” si in Centrul Vechi, iar oferta este destul de variata: darts, rummy, table, sah, foosball, Xbox, PlayStations etc. Unde mai pui ca berea ori cafeaua se pot combina si cu urmarirea meciului preferat.


Journey Pub

La Journey, in Romana, calatoritul are mai multe valente. Iar una dintre ele este camera cu playstation si board games-uri cat sa tina distractia in toi.

Distribuie