• Share

Unde mai dansam si pe ce ritmuri, in Bucuresti, la inceput de 2016?

Unde mai dansam si pe ce ritmuri, in Bucuresti, la inceput de 2016?

 

Stii petrecerile alea la care intotdeauna exista cineva care atrage toate privirile pentru ca stie sa danseze minunat? Ei bine, afla ca acum ai toate sansele sa fii chiar tu acel personaj. Sa stii sa dansezi nu inseamna neaparat sa inveti anumiti pasi, ci sa-ti lasi corpul sa se miste liber, sa simta cu adevarat muzica. Nu exista greseli in dans, cea mai importanta parte a ecuatiei este sa te simti bine. Iar de cand dansul contemporan a inceput sa castige tot mai multa popularitate, orice regula a fost abolita. Exista tot mai multe cursuri de dans interesante prin oras unde iti poti explora aptitudinile, mai ales daca ai chef de miscare si nu iti plac salile de fitness.


cursuri balet 


Iti place senzatia de plutire a balerinelor dar te gandesti ca deja ai trecut de varsta la care ai avea vreo sansa sa inveti gratia pe poante? Afla ca in Bucuresti sunt cursuri de balet pentru adulti, menite sa-ti puna in miscare, prin complexitate, musculatura picioarelor, a spatelui, dar si a mainilor. Poti merge, de exemplu, la scoala de balet de pe strada Toamnei 119, unde cursurile se tin de luni pana vineri, de la 18:30 – 21:30.

 

Detalii la telefon: 0740 27 69 19

 

 

Poate ca nu esti foarte convins ca e bine sa te inscrii la un curs de dans de o luna sau mai mult. Incepe atunci cu varianta unui curs intensiv. Unul de charleston se va tine chiar in acest weekend (30-31 ianuarie), si este organizat de Bucuresti Swing Dance Society (Strada Coltei). Cele 4 ore de dans intensiv pe muzica anilor ‘20 vor fi impartite in cele doua zile. Un workshop costa 50 de lei, iar atelierul va fi sustinut de catre dansatoarea Ioana Lupescu. Suna interesant?

 

Detalii la telefon: 0723.57.58.57 (12.00-16.00)

 

 

 cursuri dans contemporan

 

 

Daca iti place dinamismul in dans, ar trebui sa ii dai o sansa West Coast Swing-ului care poate poate fi dansat pe aproape orice gen de muzica de la blues, pop, funk, r&b, jazz, pana la hip hop. Este un mix de stiluri care te va ajuta sa dansezi fluid si fara inhibitii. Poti incerca sa vezi cum te acomodezi cu stilul la West Coast Swing Bucuresti (Ion Brezoianu, 23-25). Abonamentul este 100 lei/luna, iar un nou calup de cursuri incepe din 10 februarie.

 

Si pentru ca tot am vorbit mai devreme despre dans contemporan, cele mai incitante si complexe cursuri din oras se intampla la Centrul Dansului si sunt sustinute de coregrafa Andreea Novac. Cursurile sunt intensive sau nu, dar emotiile sunt, garantat, puternice, iar la finalul fiecarui curs elevii sustin un spactacol. Urmatorul atelier de dans incepe pe 22 februarie, tine o luna, iar taxa este de 250 de lei. Inscrieri, pe adresa [email protected]

Distribuie