• Share

Unde mergem la patinoar in 2016 in Bucuresti

Unde mergem la patinoar in 2016 in Bucuresti

 

Cine zice ca iarna nu are si partile ei bune? Ei bine, sunt foarte multi oameni, dar noi suntem aici ca sa ii contrazicem. Nu ai chef de plimbari cu dardaieli si e firesc. Insa ce ai zice de o iesire la patinoar in Bucuresti urmata de o cana cu ceai sau un pahar cu vin fiert aromat? Iata lista Orasul Meu cu patinoarele din capitala, unde poti avea parte de distractie daca te pricepi cu patinele.

 

patinoar 2016 Bucuresti

 


Patinoarul AFI Palace "Cotroceni On Ice"

 

Aici ai ocazia sa impusti foarte multi iepuri deodata. Patinoarul este acoperit si se afla in mallul AFI Palace. Parintii, de exemplu, pot face cumparaturi de tot felul si se si pot distra alaturi de copii intr-un singur mare loc. Pretul unui bilet pentru copii este de 24 lei, iar pentru adulti de 29 lei. Iti poti face si abonament, daca iti place acest sport de iarna si nu vrei sa ratezi nicio ocazie de a face putina miscare.

 

 

Patinoarul Bucuresti Titan

 

La patinoarul din parcul IOR, accesul pe gheata este gratis, fie ca esti copil, adult sau un adult cu suflet de copil. Daca vii cu patinele de acasa, vei reusi sa economisesti cei 10 lei, cat costa inchirierea unei perechi. Programul este unul lung si bine intentionat pentru toate tipurile de musterii, patinoarul fiind deschis de luni pana duminica, de la 10:00 la 22:00. E bine sa stii insa ca o data la o ora si jumatate se reface gheata pentru o jumatate de ora.

 

 

Patinoarul Cismigiu

 

Daca intri in parcul Cismigiu dinspre Regina Elisabeta, vei descoperi cu usurinta patinoarul cu cel mai lung program de functionare din capitala: de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 24:00. Pretul distractiei aici este impartit pe intervale, in principiu 15 lei atat pentru copii, cat si pentru adulti.

 

 

Patinoarul Drumul Taberei

 

Patinoarul din Drumul Taberei este locul potrivit pentru iubitorii de gheata si concerte. Mai mult, aici exista si un webcam live, care transmite tot ce se intampla online, asa ca poti studia care e optica la fata locului inainte de a pleca de acasa. Tarifele distractiei difera in functie de zilele saptamanii, astfel incat de luni pana joi intrarea costa 10 lei, iar in weekend 15 lei. Daca vrei sa inchiriezi si patine, va trebui sa platesti inca 10 lei, acelasi pret fiind practicat si pentru ascutirea celor proprii.

 

 

Patinoarul Herastrau

 

Intrarea Charles de Gaulle din parcul Herastrau te duce fix unde e rost de distractie pe gheata. De luni pana duminica, intre 10:00 si 22:00, pentru 15 lei iti poti exersa sariturile pe gheata, precum si cazaturile. Inchirierea unei perechi de patine costa 10 lei, iar daca ai deja echipament platesti doar intrarea. Intervalele de acces sunt din doua in doua ore, cu o pauza de 10 minute, pentru refacerea ghetii intre acestea.

Distribuie