• Share

Unde ne racorim vara asta

Unde ne racorim vara asta

 

E cald. Vrei sa nu mai fie? Iata:

 

Foto: Piscina Floreasca FB.

 

Pe strada Mircea Eliade, numarul 16, gasesti Piscina Floreasca. E cu traditii hipsteresti, iar balacitul in timpul ploii e una din ele, alta e „Yoga by the pool” care tine de luni pana sambata, de la 07:30. Vinerea ai trei ore cu Csaba Orbán, cunoscut drept Abasc Photoblog pentru seria de fotografii facute la New York si expusa in Budapesta si Varsovia.

Daca ti se face foame ai restaurantul la cativa metri. Burgeri, bruschete, pizza, paste si alte minunatii indestulatoare.

De luni pana duminica e deschis de la 10:00 la 20:00. In timpul saptamanii copiii intre 3 si 12 ani  - 20 Lei, iar adultii 30 Lei. In weekend 35 Lei - copii, 60 Lei - adulti.

 

 

Daca vrei lux, mergi la Piscina Blueberry Ambasad’or, pe Drumul Odai, numarul 34 - 36. Ai sezlonguri din ratan, jacuzzi, baldachine, draperii din damasc, candelabre, hamacuri, narghilea sau cafea turceasca la nisip, facuta dupa obiceiuri otomane stravechi. De Hawaii Party ti-am zis?

Pe terasa poti incerca meniul Maeştrilor Bucătari ai Restaurantului Broadway sau bauturi exotice. De luni pana vineri, intrarea e 30 Lei, iar sambata si duminica 50 Lei.

 

Foto: Blueberry Pool by Ambasad'Or FB.

 

Dupa cum stii, Player are si piscina. Ai petreceri zi si noapte, variate. Aici nu prea poti merge oricum, ci cu mood-ul de club setat la putere maxima. Si preturile sunt cam piperate, 50 Lei in timpul saptamanii, 70 Lei in weekend. Daca nu stii cum sa ajungi, cauta pe Google Maps Montreal Square.

 

Tot club cu piscina e si Chaboo. Muzica, animatoare si atmosfera pentru party animal-ul din tine. Cand vrei sa-i dai o tenta aurie trupului tau de zeu/zeita ai sezlong sau baldachin. Pentru cel din urma se plateste o taxa de 100 Lei. Tarifele variaza, 30 Lei - de luni pana vineri, 50 Lei - sambata si duminica.

 

Bamboo deschide si el sezonul balacelii cu Rosario Internullo si Adrian Eftimie. Motto-ul lor e „Cu cat apa se incalzeste, cu atat bauturile devin mai reci/Cand ziua devine mai lunga, viata mai buna/Cu cat te prinde mai tare soarele, cu atat muzica e mai tare-n difuzoare”. Zic sa mergi sa vezi. Intrarea e 30 Lei de luni pana vineri, iar sambata si duminica 50 Lei.

 

 

Pe Domeniul Greaca, dupa cateva bazine, poti naviga, pescui, vana, juca tenis, face echitatie si alte chestii gandite pentru oameni activi.

Te poti caza la conac si servi masa in restaurantul cu bucatarie romaneasca sau mediteraneana. Daca esti pasionat de vinuri, au si crama. Si teren de golf. Vii pentru piscina si uiti sa mai pleci. Preturile variaza, de luni pana joi - 40 Lei adulti, copii 20 Lei, de vineri pana duminica - 60 Lei adulti, 30 Lei copii.

 

La Complexul Pheonix Club vii cand vrei sa te relaxezi in mijlocul naturii. Cu acces spre lacul Cernica, ai piscina pregatita pentru zilele cand iti vine sa-ti iei lumea-n cap si sa pleci in vacanta, iar buzunarele sunt dispuse sa te lase. Sezlongul te-asteapta confortabil, cu vedere spre padure. E deschis de la 09:00 la 20:00, iar o zi te costa 100 Lei - 50 Lei sezlong + 50 Lei consumatia obligatorie. Il gasesti pe strada Strandului, numarul 62.

 

Chiar daca te afli cu finantele intr-un punct nu tocmai fericit, asta nu inseamna ca stai in casa, tragi draperiile si stai toata ziua cu aerul conditionat pornit. Piscina Aqua del Mar e una dintre solutii. Face parte din Domeniul Saftica si e deschisa in timpul saptamanii de la 10:00 la 21:00, iar sambata si duminica pana la 18:00. Sunt trei piscine de adancimi diferite, de la 80 cm, 150 cm pana la 180 cm. Pretul e 20 Lei, iar in weekenduri si sarbatorile legale 40 Lei.

 

 

Acum ai si Summer Park, fostul strand Berceni, pe strada Izvorul Oltului, numarul 9 sau Aleea Uioara, numarul 2. De ce ai merge aici? Piscina adulti, piscina copii, doua terase, parc de vegetatie naturala, un teren de baschet, trei terenuri de fotbal, tenis de camp sau tenis de picior pentru cand simti ca nu mai ai stare. Luni - Vineri, adulti - 15 Lei, copii - 5 Lei, weekend - 20 Lei, copii - 5 Lei, sezlong - 10 Lei, baldachin - 25 Lei.

 

Aqua Garden Militari Residence e pe strada Rezervelor, numarul 70. Aici ai doua piscine destul de mari daca iei in calcul ca au o capacitate de 900 de sezlonguri. Sunt vestiare individuale si dusuri cu apa calda.Vrei mai mult? Muzica, animatoare, gelaterie, bar tropical de cocktailuri, restaurant cu specific romanesc si mediteranean, gradina japoneza, iaz cu pesti ornamental, cascade, fantani arteziene si foisoare suspendate. Este deschis intre 09:00 - 21:00.

 

Strandul Tineretului e o alta optiune. Poti alege zona de agrement sau cursurile de inot. Cei de aici spun ca si-au propus sa invinga sedentarismul, asa ca daca empatizezi cu aceasta cauza, poti oricand sa faci ceva. De luni pana vineri - 25 Lei, sambata si duminica - 40 Lei, intre orele 08:00 - 19:00. Pe strada Primo Nebiolo, numarul 1.

 

De Therme am mai scris aici si aici. Ai trei zone: Elysium, The Palm si Galaxy, cu programe si evenimente diferite. Ca e cel mai mare complex de relaxare, wellness si entertainment din Europa stii. Iar tarifele, dupa cum te asteptai, variaza in functie de zona si nu numai. Le ai pe toate aici.

Distribuie