• Share

Vacanta de vara 2014: Cursuri, ateliere si scoli de vara pentru copii in Bucuresti

Vacanta de vara 2014: Cursuri, ateliere si scoli de vara pentru copii in Bucuresti

 

Vacanta de vara la orizont! Ceea ce inseamna timp liber si lecturi de vacanta pentru unii, dar si eventuale batai de cap pentru parinti. Noroc ca exista o gramada de cursuri, ateliere si scoli de vara pentru copii, care ii vor tine ocupati, stimulandu-le imaginatia si ajutandu-i sa-si descopere noi talente.

 

 

cursuri de vara bucuresti 2014

 

 

Scoala de vara Antipa (30 iunie - 15 septembrie)

 

Cum vi se pare o vara la muzeu? Cei de la Muzeul Antipa organizeaza pana pe 5 septembrie, 8 module de initiere in tainele mamiferelor, pestilor, reptilelor, insectelor, plantelor, fotografiei etc. Un modul dureaza doua saptamani, costa 200 lei/persoana si sunt acceptati cursanti intre 8 si 15 ani.

 

 

Vacanta la Atelierul de Creativitate 2014 (1 iulie - 1 august)

 

Atelierele de creativitate propuse de MTR vizeaza stimularea creativitatii: pictura pe diverse suporturi, pictura pe sticla, povesti cu urechi, atelier de hartie manuala, lectii de etnologie, desenat, croit, tesut. Inscrierile se fac telefonic, in limita locurilor disponibile.

 

 

Ateliere pentru parinti si copii la Ceainaria Tabiet (6 iulie - 3 august)

 

Cine a zis ca parintii si copiii nu se pot distra impreuna? In fiecare duminica a perioadei urmatoare la Ceainaria Tabiet copiii pot invata sa realizeze felicitari 3D, sa picteze sau chiar sa-si proiecteze casa visurilor. Taxa de participare: 50 lei.

 

 

Ateliere de istoria arhitecturii bucurestene pentru copii (10 iulie - 17 august)

 

Istoria orasului, a arhitecturii si artelor decorative vor deveni ceva mai prietenoase in aceasta vara pentru elevii claselor I - IV, daca vor participa la proiectul de educatie non-formala organizat la Palatul Sutu. Cursurile se organizeaza joia si duminica, iar taxa de participare este de 7 lei.

 

 

Cursuri si scoli de vara pentru copii la Fundatia Calea Victoriei (21 iulie - 4 august)

 

Vara nu va trece neobservata nici la Fundatia Calea Victoriei, care propune cursuri de dictie, actorie, pictura, colaj, modelaj etc. Sunt acceptati copii intre 4 si 12 ani, iar costul unui atelier este de 225 lei.

Distribuie