• Share

Vacanta oamenilor mari: ateliere si cursuri de vara pentru evadarea din rutina zilnica

Vacanta oamenilor mari: ateliere si cursuri de vara pentru evadarea din rutina zilnica

 

Vara poate avea doza ei de melancolie. Chiar daca nu constientizam pe deplin, ne incearca nostalgia marilor vacante, dar pentru ca nu mai putem profita de trei luni de libertate, am putea incerca niste cursuri de vacanta. Nu din seria lecturilor obligatorii, ci mai degraba din seria micilor placeri si a evadarilor din rutina zilnica. Poate fi un curs de pictura, sau o iesire din oras, important e sa ne facem timp si sa ne bucuram de moment.

 

 

alandala 

 

 

Ateliere de pictura la Ceainaria Tabiet 

 

Va place ceaiul si aveti tabieturi? Atunci poate doriti sa va relaxati inedit dupa birou si sa invatati sa pictati pe panza de sacosa in cadrul Atelierului de pictura pe sacosa din panza (10 iulie) la Ceainaria Tabiet, taxa: 70 lei. Iar daca-l ratati pe acesta, intre 21 iulie si 13 august veti avea ocazia sa participati la un Curs de pictura in tempera (120 lei).

 

 

Retreat in Apuseni (5 iulie - 13 septembrie)

 

Iata un prilej mai mult decat bun de a petrece o saptamana in munti, in Muntele Baisorii din Apuseni. Puteti opta pentru: Saptamana de Autocunoastere si Armonizare, Saptamana de Liniste sau Saptamana de Legile spirituale ale Abundentei. Cursurile sunt puse la cale de catre Centrul Solisis, iar taxa este de 95 de lei (include cursul si cazare timp de 7 nopti).

 

 

Vacanta de vara la Fundatia Calea Victoriei

 

E locul unde va fi imposibil sa nu gasesti un curs tentant. Se poate incepe cu o Introducere in Istoria artei (7 - 11 iulie), apoi  poate fi interesant de aflat Cum ne (re)scriem povestea de viata (14 - 18 iulie), dupa care ne putem apuca si de Scoala de vara de scenaristica (14 - 18 iulie). Pretul uni curs este de 225 lei.

 

 

Intalniri la Alandala

 

Alandala este una dintre casele colorate ale orasului unde va puteti relaxa, dar puteti participa si la tot felul de cursuri. In caz ca aveti curaj sa cantati si in alta parte decat dusul, va asteapta, in fiecare luni, un Atelier de canto. Miercurea e momentul jocului la Pop-Up Theatre (intrare libera), iar duminica va puteti bucura de o Friendly Veggie Dinner.

 

 

Seara Jocurilor de Societate (16 iulie)

 

Erai fan jocuri de societate in copilarie? Atunci e momentul sa-ti reiei pasiunea, de exemplu, intr-o seara la Deja Vu unde te poti delecta cu: Ticket to Ride Europe, Colonistii din Catan, Carcasonne etc.

 

 

Workshop de dans contemporan (21 - 25 iulie)

 

Ai la dispozitie cinci zile pentru a te misca asa cum poate nu ai mai facut-o de multa vreme in cadrul unui workshop de dans contemporan la Mikado Dance Studio. Cursul este sustinut de coregraful Vlad Merariu si costa 250 lei.  

Distribuie