• Share

Vrei sa ai succes la urmatoarea discutie business? Topul restaurantelor pentru o intalnire de afaceri

Vrei sa ai succes la urmatoarea discutie business? Topul restaurantelor pentru o intalnire de afaceri

 

O intalnire de afaceri, fie ca este vorba despre un pranz, o cafea sau o cina depinde si de decor. Mai ales cand ne aflam in postura de initiatori, e cazul sa impresionam printr-o invitatie intr-un loc cel putin agreabil. Ideal ar fi sa alegem locuri deja incercate sau recomandate. Va lasam sa trageti cu ochiul pe lista noastra de propuneri, pe care asteptam s-o completati cu alte locuri pe care le considerati potrivite pentru o intalnire business in centrul Bucurestiului.

 

 

restaurant business bucuresti 2013

 

 

Centrul Vechi

 

Mai central de atat nu se poate, iar restaurantele fancy nu puteau lipsi din peisaj.

 

 

Negresco

 

Sa iei pranzul sau cina intr-o cladire veche de peste 100 de ani, nu se intampla chiar in fiecare zi. De aceea, o intalnire de afaceri intr-un loc cui iz de braserie frantuzeasca si cu creme brulee in meniu ar putea fi o alegere potrivita. Plus ca podeaua ceramica sau vitraliile - elemente originale ale cladirii -, pot fi un subiect interesant de discutie.

 

 

Meze Taverna

 

Ne place sa zburam cu gandul la vacanta, chiar si in mijlocul unei intalniri business. Asa ca pentru o senzatie de relaxare dar si un meniu grecesc demn de a fi incercat, puteti face o rezervare la Meze Taverna.

 

 

Caru' cu Bere

 

Daca aveti o intalnire de afaceri cu un strain, nu e cazul sa ocoliti restaurantele cu specific romanesc. Si ce alegere mai buna decat Caru' cu Bere? Cladirea e una dintre cele mai frumoase din oras, exista show-uri de dans traditional si modern si, pana la urma, e locul unde mancam unul dintre cele mai bune ciolane afumate cu varza.

 

 

restaurant divan

 

 

Dorobanti – Floreasca

 

Zone cu staif ale Bucurestiului, in care e deopotriva placut sa te plimbi dar si sa iesi la un restaurant rafinat.

 

 

Uptown

 

De mai bine de 10 ani, Uptown tine steagul sus in categoria restaurantelor de top din Dorobanti. Conceptul este fusion-international, asa ca nu aveti cum sa dati gres, exista mancare pentru toate gusturile.

 

 

Italia in Bocca

 

Din lista noastra nu putea lipsi un loc cu specific mediteranean si credem ca am facut o alegere buna, invitandu-va intr-un cadru cu iz de vara italiana unde puteti plonja direct din Dorobanti. Fructe exotice si preparate inedite din carne - veti avea cu ce sa va impresionati invitatii.

 

 

Divan

 

Deschis recent, Divanul din Floreasca lanseaza o invitatie in universul culorilor si al aromelor Orientului. Accentele traditionale se imbina armonios cu cele urbane, iar senzatia este de spatiu luminos si binevoitor (cronica aici).

 

 

Universitate – Romana

 

Doua coordonate importante din centrul orasului, unde veti gasi nenumarate locuri potrivite pentru o intalnire business.

 

 

Golden Falcon

 

Nu departe de Universitate, in zona Rosetti, exista Golden Falcon, un restaurant cu specific turcesc. Designul de inspiratie traditionala, dar si varietatea meniului sunt mai mult decat suficiente pentru transpunerea in atmosfera orientala.

 

 

La Cantine de Nicolai

 

Nu ocoliti restaurantul La Cantine de Nicolai pentru o cina business cu mult rafinament, in care dezbaterea subiectelor de pe ordinea de zi se poate strecura frumos intre o portie de foie gras si un pahar de vin. Atmosfera intima il face de pus si pe lista serilor romantice.

 

 

Galleron

 

Daca intalnirea e pret de o cafea, trebuie sa aveti pe lista si o cafenea, de preferinta intr-o casa veche, cu personalitate. Asa ca tot in zona Romana, va invitam sa puneti pe lista Grand Cafe Galleron, unde, la orice ora va veti stabili intalnirea, rafinamentul este cuvantul de ordine.

 

Distribuie