• Share

Vrei sa arzi pana la 800 de calorii intr-o ora? Da o tura pe la patinoarele acoperite din Bucuresti

Vrei sa arzi pana la 800 de calorii intr-o ora? Da o tura pe la patinoarele acoperite din Bucuresti

 

Ne pregatim sufleteste si vestimentar de iarna si, direct proportional cu frigul de afara, creste si dorinta noastra de a nu mai iesi din barlog. Dar ar fi pacat sa ne lasam prada letargiei cand putem, spre exemplu, sa profitam de patinoarele acoperite din Bucuresti. Asta pentru a ne reintra in ritm pana cand vom merge sa patinam prin Cismigiu, Tineretului sau Kiseleff.

 

 

patinaj 2013 bucuresti

 

 

Patinaj intre doua sesiuni de shopping si un film

 

Unul dintre marile avantaje ale mall-ului este ca totul e la indemana. Asa ca nu trebuie sa rupi neaparat o felie speciala din timpul tau pentru a strecura patinajul in program. Poti sa-l practici ca relaxare, dupa o sesiune intensa de shopping, sau in asteptarea unui film.

 

 

Fun Park la Baneasa Shopping City

 

In Baneasa Shopping City nu e nicio problema daca i-ai uitat acasa patinele copilului, poti inchiria cu 15 lei, iar o sesiune de patinaj de o ora si jumatate te va costa 15 lei. Nu-ti ramane decat sa have fun. 

 

 

Cotroceni on Ice la Afi Palace

 

Ce ne place la Afi Cotroceni e ca, daca ai chef sa-ti scoti iubita la un dans pe gheata, o poti face pana la miezul noptii, inclusiv duminica. Totul e sa ai grija sa nu se transforme in dovleac. Daca esti un parintre responsabil, e bine de stiut ca-ti poti lasa copiii sa patineze linistiti in timp ce-ti vezi de cumparaturi, pentru ca personalul instruit ii va supraveghea. Un abonament cu 10 intrari pentru adulti costa 110 lei si se pot lua inclusiv lectii cu antrenor (130 lei/10 lectii).

 

 

The Champs la Liberty Center

 

Inca mai puteti profita de oferta celor de la Liberty, care incepand cu 11 noiembrie au dat liber la patinaj timp de o saptamana, in limita locurilor disponibile. Altfel, 45 de minute de patinaj la mall-ul din zona Progresului costa intre 13 si 16 lei.

 

 

patinaj bucuresti 2013

 

 

Patinaj la Promenada

 

Cel mai proaspat mall din Bucuresti, Promenada, caruia i-au trecut se pare pragul 45.000 de persoane in ziua inaugurarii, ne promite un patinoar la inaltime. Deci pregatiti-va patinele, pentru ca in aceasta iarna putem merge sa ne dam pe gheata si in gradina urbana de la ultimul etaj din Promenada.

 

 

Si, in caz ca sunteti fani mall, indiferent daca vorbim sau nu despre patinaj, trebuie sa stiti ca vom avea in curand pe putin inca doua, unul in Bucurestii Noi, pe fosta platforma textila Dacia – Victoria City, iar cel dea-l doilea, Mega Mall, in zona Arenei Nationale.

 

 

 

Patinaj in afara mall-urilor

 

In caz ca vreti sa patinati intr-un decor mai profesionist, cel mai mare patinoar acoperit din oras este cel din cadrul complexului sportiv Lia Manoliu. La patinoarul Mihai Flamaropol se pot lua si cursuri de patinaj si hochei pentru copii. Nu este cel mai modern patinoar din oras, dar gheata este buna; in caz ca vrei sa-l incercati, intrarea este 15 lei, iar inchirierea de patine, 10 lei.

Distribuie