• Share

Zeci de targuri, concerte de colinde si spectacole vestesc sosirea Craciunului in intreaga tara

Zeci de targuri, concerte de colinde si spectacole vestesc sosirea Craciunului in intreaga tara

 

Mosul nu e exclusivist, asa ca nu se va opri sa imparta daruri numai la Bucuresti in aceasta iarna. Targurile de sezon, spectacolele si serbarile de iarna au imbracat in atmosfera de sarbatoare intreaga tara. Gasiti lista lor completa in pagina noastra speciala de Craciun

 

 

targul de craciun sibiu 2013

 

 

Serbari de Craciun (Timisoara)

 

Cum ar fi iarna fara o serbare de Craciun? La Bega Shopping Center puteti incinge serbare dupa serbare in toata aceasta perioada. Copiii ii aduceti voi, iar ei va pun la dispozitie scena, sonorizarea, dar si pe Mos Craciun care sa imparta darurile.  

 

 

Targul de Craciun din Sibiu (Sibiu)

 

E deja o traditie ca de la finalul lui noiembrie si pana in 26 decembrie sa se simta miros de turta dulce si veselie in Piata Mare din Sibiu. Nu vor lipsi nici concertele de toate felurile, de la traditionalele colinde pana la jazz sau spectacole de teatru.

 

 

Christmas Shopping Event - Editia a II-a (Constanta)

 

Daca va trece prin minte sa oferiti un cadou premium celor dragi, la Maritimo Shopping Center, diversi producatori si magazine de lux isi dau intalnire pentru a va imbia cu produse de colectie: bijuterii, haine de blana etc.

 

 

Targul de Craciun 2013 (Cluj)

 

Pana in 23 decembrie clujenii pot simti spiritul Craciunului in Piata Unirii, bucurandu-se de patinoar, casute cu vin fiert si turta dulce dar si de produsele de sezon.

 

 

Concert de Craciun - Edvin Marton (Brasov)

 

Edvin Marton va incerca sa-i incante pe brasoveni pe 15 decembrie la Sala Sporturilor intr-un concert aflat sub semnul Craciunului.

 

 

Poveste de Craciun (Iasi)

 

Nu ratati ocazia unei Povesti de Craciun la Iasi. Trebuie doar sa fiti prezenti pe 20 decembrie la Teatrul National Vasile Alecsandri si sa va bucurati de spectacolul regizat de Anca Serbanuta, Raluca Zaharia si Victor Zaharia. Este chiar indicat sa nu-i lasati acasa pe cei mici. 

Distribuie