SIAB - Salonul International de Automobile Bucuresti 2018

SIAB - Salonul International de Automobile Bucuresti 2018

Cand si unde

Descriere eveniment

SALONUL INTERNAȚIONAL DE AUTOMOBILE BUCUREȘTI (SIAB) revine dupa 11 ani de pauză, fiind unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul automobilelor, desfășurate la nivel european în anul 2018!

Organizat în noile pavilioane Romexpo, SIAB este deschis pentru public între 24 martie și 1 aprilie și își propune să aducă sub același acoperiș marea majoritate a marcilor de automobile prezente în România, noutăți și concepte ale acestora, dar și vehicule pe două roți, echipamente și accesorii. 

Ne dorim să integrăm toate aspectele mobilitătii, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile orașe, dar și servicii și furnizori pentru serviciile de mobilitate


Bilet intrare: 30 lei/zi. Biletele pot fi achiziționate și online de aici.

Intrare gratuită: copiii sub 7 ani insoțiți de părinți, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.
Nu este permis accesul copiilor sub 7 ani neînsoțiți de un adult. 

Vineri, 23 martie este zi dedicată exclusiv PRESEI. Astfel, SIAB este închis pentru publicul larg! 

Salonul International de Automobile Bucuresti este acreditat de catre Organizația Internaționala a Constructorilor de Automobile (OICA) și este organizat de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

Pentru a afla primul toate noutățile pe care ți le pregătim, ne poți urmări pe pagina de Facebook SIAB - Salonul International de Automobile Bucuresti sau pe www.siab.ro.  

Te așteptăm!