Bucharest Short Film Festival - BSFF 2016

Bucharest Short Film Festival - BSFF 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

BUCHAREST SHORT FILMS FESTIVAL 2016 vă invită la prima sa ediție, derulată în București, în perioada 1 – 5 Noiembrie 2016, la Cinemateca UNION.

Independent este cuvântul cheie pentru BUCHAREST SHORT FILM FESTIVAL [BSFF], deoarece este fondat de către profesioniști independenți din domeniul filmului, și se concentrează asupra artiștilor independenți în cinema, din întreaga lume. BSFF reprezintă o alternativă artistică față de ceea ce se prezintă în alte festivaluri în România, având ca scop recunoașterea, prezentarea și răspandirea celor mai profesioniste, celor mai inovatoare și mai interesante proaspete scurt metraje internaționale, dând întotdeauna prioritate filmelor independente de scurt metraj.



Bucharest Short Film Festival [BSFF] va prezenta unele dintre cele mai bune filme internaționale de scurt metraj în categoriile: Film Narativ, Animație, Documentar, Experimental, Drepturile omului, Videoclip, Student.

Bucharest Short Film Festival [BSFF] construiește o nouă comunitate a artiștilor, debutanți și profesioniști, din domeniul cinematografiei, și a iubitorilor de film experimentați, în inima unuia dintre cele mai interesante capitale emergente de artă și cultură, un oraș care nu doarme niciodată-București.

Bucharest Short Film Festival [BSFF] este un eveniment anual inițiat și organizat de regizorul Radu Munteanu, alături de Fundația “C.M.Imago”.

Intrarea este liberă.
Informații: http://bucharestshortfilmfestival.ro