BurgerFest 2017

BurgerFest 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

UPDATE: Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob.

In plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului, care vor fi anuntati in cel mai scurt timp.

A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti. BURGERFEST 2017 isi imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregatiti dupa retete traditionale, altii surpinzatori si inovativi: de la carnea de vita Black Angus, la burgeri cu carne de rata, miel sau capra, pana la combinatii surpinzatoare cu branzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare, orice pretentios va gasi ceva care sa-i trimita papilele gustative... direct in Rai.

Numarul de restaurante participante a crescut semnificativ, astfel ca anul acesta BURGERFEST se lauda cu cel putin 25 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Targu Mures, Timisoara sau Ramnicu Valcea.

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

19 mai: GRIMUS

20 mai: ROA, VITA DE VIE

21 mai: ZOB, BYRON

VITA DE VIE

Avand noua materiale discografice la activ, Vita de Vie au devenit in peste 20 de ani de activitate cea mai iubita trupa de rock alternativ din Romania. Anul 2016 a fost pentru Vita de Vie un prilej de mare sarbatoare. Dupa aniversarea de 20 de ani, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunta ca mentine, in continuare, starea de sarbatoare la cote cat mai inalte: pe 29 octombrie au lansat prima parte a albumului SASE, Sase(+) printr-un spectacol impresionant la Arenele Romane. VdV ajung pentru prima oara la BURGERFEST si promit un show electric, plin de energie, in seara zilei de 20 mai.

https://www.facebook.com/vitadevie/ 

BYRON

In premiera la BURGERFEST, byron este o trupa de rock alternativ/progresiv din Bucuresti. Trupa s-a format in 2006 si si-a lansat albumul de debut, "Forbidden Drama", in octombrie 2007. Cu influente dintre cele mai diverse, de la King Crimson pana la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree, byron ramane una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ. byron inseamna : Dan Byron - voce, fluier, chitara, Sergiu "6" Mitrofan – clapa, chitara, voce, Dan Georgescu – chitara, László Demeter – bass, Ovidiu Cristian – tobe. Cei de la byron inchid editia cu numarul trei a BURGERFEST, in data de 21 mai.

https://www.facebook.com/byronmusic/ 

ROA (Rise Of Artificial)

Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie 2010, avand ca esenta lansarea primului single intitulat "Ne Place". Din mai 2011, un nou membru se alatura trupei. Cristin Negriuc este numele lui si va raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara. In prezent, cei trei ROA se pregatesc de lansarea unui nou EP. Cu o abordare putin diferita a muzicii - directa, electronica sau ironica, stilul caracteristic R.O.A. a dat nastere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi si la BURGERFEST.

https://www.facebook.com/roamusic 

Grimus

Grimus este o formatie de rock alternativ din Cluj Napoca, infiintata in anul 2005, care intr-un timp scurt a ajuns un nume foarte indragit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bas) si Gabor - Peter Turi (tobe) ajung din nou la Bucuresti, iar BURGERFEST ii asteapta cu bratele deschise.

https://www.facebook.com/grimusworld/ 

ZOB

Cunoscuti pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cantec de dragoste” sau “Clona” si pentru stilul punk rock abordat, ZOB canta pentru publicul BURGERFEST in ultima seara de festival, in data de 21 mai. Componenta ZOB ii include pe Vlase (solist vocal, bass), Mosu (chitara, voce), Doru (tobe) si Gabriel (clapa).

https://www.facebook.com/ZobOfficial/ 

Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-

service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 12 mai, abonamentele vor avea pretul promotional de 39 de lei.

 

Burgerul gourmet a urcat in preferintele iubitorilor de mancare buna si nu mai inseamna de mult doar un banal produs de fast food, nesanatos si lipsit de savoare. Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare revine la BURGERFEST, intr-o editie si mai mare si mai gustoasa.

Astfel, cea de-a treia editie BURGERFEST va avea loc intre 19 si 21 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, Barbu Vacarescu 162 – 164, iar biletele se vor putea cumpara prin IaBilet.ro.

Minunatul spatiu de la Verde Stop, gazda de traditie a festivalului, si-a extins suprafata pentru a acomoda cat mai multi pofticiosi, dar si-a pastrat iarba verde si atmosfera aparte, un refugiu plin de verdeata, in inima orasului.

BURGERFEST 2017 isi imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregatiti dupa retete traditionale, altii surpinzatori si inovativi: de la carnea de vita Black Angus, la burgeri cu carne de rata, miel sau capra, pana la combinatii surpinzatoare cu branzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare, orice pretentios va gasi ceva care sa-i trimita papilele gustative...  direct in Rai.

Numarul de restaurante participante a crescut si el semnificativ, astfel ca anul acesta BURGERFEST se lauda cu cel putin 25 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Targu Mures, Timisoara sau Ramnicu Valcea.

Pe langa cele de mai sus, publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de cinci concerte, 3 DJ care se vor ocupa de ambianta si multe activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al treilea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar.

Competitia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentantii restaurantelor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa [email protected], care sa contina date personale, o fotografie a concurentului si cateva cuvinte despre de ce cred ca burgerul lor este cel mai bun.

Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 3 mai.

Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 12 mai, abonamentele vor avea pretul promotional de 39 de lei. 

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Web: burgerfest.ro