byron 10 ani

byron 10 ani

Cand si unde

Descriere eveniment

Vineri, 18 noiembrie, trupa byron sărbătorește 10 ani de activitate printr-un concert la București în Fratelli Studios. Pentru ocazie, băieții au pregătit un show deosebit, cu o componentă multimedia modernă și imersivă! De asemenea, byron vor cânta alături de cvartetul de coarde Muse Quartet, iar ca invitat special (opening act) va veni de la Londra solistul și compozitorul Richard Walters, una dintre cele mai incitante prezențe din muzica britanică actuală.

Concertul aniversar byron - 10 ani de la București va avea loc vineri, 18 noiembrie, la Fratelli Studios (str. Glodeni 1-3). Biletele costă 40 de lei (50 de lei la intrare în seara concertului). Locul de desfășurare nu permite accesul persoanelor sub 18 ani.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara).