COLOR: Sushitech Label Night - Efdemin, Thomas Melchior

COLOR: Sushitech Label Night - Efdemin, Thomas Melchior

Cand si unde

Descriere eveniment

ABSOLUT COLOR desemnează seara de 11 noiembrie Sushitech Label Night alături de Efdemin, Thomas Melchior și Eric Miller aka Baaz.

Label-ul berlinez Sushitech preia controlul clubului Guesthouse cu house-ul său multi-fațetat, cultivat de Efdemin, artist electro-renascentist rezident Panorama Bar, de veșnicul mentor minimal house Thomas Melchior și de prolificul Baaz, ce introduce în scenă noul alter-ego creat special pentru Sushitech Eric Miller. Seara de 11.11 devine completă prin participarea artiștior locali Livio & Roby și Crihan.

Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul costă 40 de lei și se face doar pe baza cardului COLOR.

 

Fondată și condusă de tânărul producător Yossi Amoyal, Sushitech este o notorioasă casă de discuri din Berlin. La unsprezece ani de la înființare, Sushitech înseamnă un colectiv de prieteni și artiști din diferite zone ale lumii, uniți de aceeași dragoste vizionară pentru techno și house. Sunetul Sushitech, ilustrat prin techno și deep house cu influențe dub, este destinat în primul rând pasionaților de dans, dar nu numai. Împreună cu familia de artiști creată în jurul acestui label, au loc colaborări cu o colecție de artiști și remixeri, în ideea de a crea în mod continuu ceva nou și interesant. Mai mult, casa de discuri lucrează cu designerul interior Kerry Roper, împreună cu care și-a propus ca misiune să creeze o călătorie fonetică și vizuală pentru publicul Sushitech.

http://sushitech.com/
https://soundcloud.com/sushitech
https://www.facebook.com/Sushitech
https://www.youtube.com/user/Sushitech

 

Efdemin
SUSHITECH RECORDS / DIAL / NAÏF / CURLE RECORDINGS
Berlin, DE

http://ostgut.de/booking/artist/efdemin
https://www.facebook.com/efdemin
https://soundcloud.com/efdemin

Haideți să ni-l imaginăm puțin pe Efdemin în spatele pupitrului de DJ: permanent în mișcare, gesticulând sălbatic, chicotind și dansând în timp ce caută cu febrilitate prin colecția sa de viniluri. Seturi sale reușesc să treacă auditoriul prin dulce reverie, seriozitate totală și pură încântare, totul cu cele mai clasice piese house și techno. Berlinez prin alegere și parte din valoroasa gașcă Sushitech, Efdemin dă absolut tot prin muzica lui, definită printr-o combinație între melodic techno de Detroit, house clasic american și propria renaștere muzicală. Datorită producțiilor și prezenței remarcabile ca DJ, Efdemin este cu siguranță unul dintre cele mai independente, versatile și inspiraționale personaje de pe scena contemporană de club și un stâlp de rezistență pentru zilele și nopțile petrecute în Berghain.

Frapante și tumultoase, producțiile lui Efdemin fascinează prin arta sa în mod constant adaptată temporal și spațial. Calmă, rece și studiată, muzica produsă de el la Sushitech este infuzată cu obscuritate elegantă, frumusețe discretă și lejeritate molipsitoare. Producțiile ”Chicago”, ”Just A Track”, ”Acid Bells”, ”Bergwein”, versiunile de 12 inch, remixuri, proiectul ”Pigon” cu RNDM, și piesele sale ambientale lansate sub numele său real demonstrează că Efdemin se simte ca acasă jucându-se în diferite cercuri muzicale. Dovadă este casa sa de discuri, Naif Label, care jonglează la perfecție cu toate aceste gesturi și dorințe, fiind o rampă de lansare pentru prietenii și aliații muzicali ai artistului.

Thomas Melchior / Melchior Productions Ltd.
SUSHITECH RECORDS / PERLON / PLAYHOUSE / TERLIK
Berlin, DE

https://www.youtube.com/channel/UCZqAtcjz2zE-R7NlJoW-xGw
https://www.discogs.com/artist/56546-Thomas-Melchior
https://www.facebook.com/Thomas-Melchior-Melchior-Productions-Ltd-87353290656/?fref=ts

“Și cei care erau văzuți dansând erau catalogați drept nebuni de către cei care nu puteau auzi muzica” este motto-ul ce înlocuiește biografia vizionarului Thomas Melchior pe Resident Advisor, unul dintre cavalerii minimal house de pe mapamond. Universul Electronica pe care mai târziu îl revoluționează face cunoștință cu Thomas Melchior în anii 90’ prin producțiile lansate sub numele de Vulva la casa de discuri Rephlex a muzicianului Aphex Twins, urmate apoi de cele lansate sub numele de Yoni la label-ul Source Records, patronat de Move D.

Ex- rezident Circoloco și parte integrantă din duo-urile de top Sunpeople și Soul Capsule alături de mentorul și protectorul său, legenda techno Baby Ford, Melchior își face un nume propriu prin afinitatea inexplicabilă și contagioasă pentru minimal house. Solul cel mai roditor pentru muzica inimii lui îl găsește la Perlon, Playhouse, a:rpia:r, Smallville, Cadenza, LoMidHigh, Organic și lista poate continua la nesfârșit, la fel ca lista de colaborări geniale. De aici, menționăm pe sărite câteva: Luciano, Ricardo Villalobos, Bruno Pronsato, Zip și Fumiya Tanaka, fără însă a uita că liantul underground cel mai intens este și va rămâne Thomas Melchior Ltd.

Eric Miller aka Baaz
SUSHITECH RECORDS
Berlin, DE

https://soundcloud.com/baaz
https://www.facebook.com/Baaz-86272616907/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010710454633&pnref=story

Bastian Volker aka Baaz introduce în scena label-ului Sushitech alter-ego-ul său nou-nouț, Eric Miller, cu care își cizelează arta de producător și DJ din sfera Electronica. Pentru el, cam totul se învârte în jurul muzicii – sunete house care te poartă departe, ca prin vis, undeva în viitor. Punând același accent pe prezent și pe viitor, Eric Miller combină sunete care fascinează prin familiaritate, dar surprind prin alăturare și abordare la fiecare aparițe.

Lansările făcute la case de discuri ca Elevate, Sthlmaudio, Quintessentials și Slices Of Life au acumulat notorietate pentru Eric Miller aka Baaz, purtându-l prin toată lumea. 2012 a însemnat pentru artist un moment de răscruce, Baaz lansându-și propriul label, Office Recordings, pe care nu l-a legat de un singur stil muzical. După 2 EP-uri de un house melodios ce îți topește inima, se anturează cu Iron Curtis și Soulphiction, continuând însă misiunea sa vizionară la label-ul Sushitech Records din Capitala Electro Berlin.

 

Accesul costă 40 de lei/persoană și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan.

Aplicația pentru card se face la [email protected], în limita cardurilor disponibile pentru această ediție.