Dakini Festival 2017

Dakini Festival 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

Festivalul Dakini e un eveniment internațional care îți aduce muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei. Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, elevare, armonie.

În perimetrul festivalului, evenimentul va fi structurat pe mai multe zone de interes, începând cu cele 3 scene pe care artiști/DJ de notorietate internațională vor fi prezenți 24/24h, continuând cu yoga village (spații pentru cursuri, workshop-uri de learning și healing), zona dedicată atelierelor de creație susținute de artiști din toată lumea și încheind cu zona de food & bar, cu zeci de restaurante, terase și rulote 

Cazare și parcare: în afara perimetrului festivalului se va amenaja atat zona camping cat si parcare; aceste zone vor fi marcate și monitorizate, vor beneficia de iluminat ambiental, electricitate, dușuri și toalete

De asemenea gasesti: corturi de prim ajutor cu personal calificat, echipaje salvamar, agenți de Securitate, info point, ATM, schimb valutar.

Copii, animale de companie: minorii pot intra doar însoțiți de un părinte sau de un terț care prezintă procură notarială și copie după certificatul de naștere; sunt acceptate animalele de companie, cu respectarea normelor de siguranță pentru participanți.

Biletele se gasesc aici.

Perimetrul în care se desfășoară festivalul va fi împrejmuit, iar accesul se va face doar pe bază de bratara ce se aplica în urma validarii biletului. Nu vor exista de o zi sau doar pentru weekend.

În prețul unui bilet intră accesul la toate zonele, concertele, cursurile, atelierele și activitățile din cadrul Festivalului Dakini. Taxa de campare per cort sau rulotă se plătește adițional,  pentru toată perioada (65 de lei).

Pentru alte informații, www.dakinifestival.com sau intră pe pagina de Facebook a evenimentului (Dakini Festival 2017) și pe pagina comunității Dakini.

 

O experiență unică, de 4 zile și nopți, eco-friendly - o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă și creație; yoga și muzică, care se desfășoară la Malul Mării Negre.

15 hectare din cea mai neatinsă, virgină și sălbatică plajă din Europa.

100+ artiști vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house și psy-trance.

Festivalul Dakini s-a născut din dorința de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță;  toți participanții bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga  valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării. 

CHILL STAGE: Desert Dwellers, Carbon Based Lifeforms, Kaya Project, Suduaya, Solar Fields, Vibrasphere, Kukan Dub Logan and more

MICRO STAGE: Herodot, Priku, Piticu, Gescu, Arapu, Suciu, Cap, Mihigh and more

PSYTRANCE STAGE: Astrix, Avalon, Loud (live) and more.