Dinner with murder

Dinner with murder

Cand si unde

Descriere eveniment

Apărut prin anii ‘80, Dinner with murder sau Mystery Dinner este un concept interactiv de entertainment. Participanții sunt invitați la o cină unde, în loc să mănânce plictisiți și să stea pe telefoane, joacă roluri diverse în descoperirea criminalului dintr-o poveste dată.

Trubaduro aduce Dinner with murder cu 3 scenarii 100% originale, pe care le poți juca alături de prieteni.

Tu, alături de prieteni, rezervați o masă și vă alegeți una dintre teme. După ce comandați cina, veți primi fiecare carduri de personaje; și moderatorul vă va introduce în misterul ce învăluie crima. Fiecare card de personaj are informațiile necesare pentru două runde de joc. Vei afla cum te cheamă, ce ocupație ai sau de ce ești în acestă poveste, alibiuri sau alte detalii referitoare la crimă. Cine știe, poate chiar tu ești criminalul - caz în care, rolul tău este de a înlătura orice suspiciune asupra ta.

Jocul are două runde iar moderatorul te va ghida de-a lungul lor. În timp ce servești cina alături de prietenii tăi, prin discuții libere și multă imaginație, vei începe să înțeleg detaliile crimei. Fiecare rundă va aprinde discuțiile iar moderatorul va dezvălui câte o probă fizică pentru și mai multă claritate. Tu, alături de toți ceilalți, va trebui să trageți concluziile corecte. La final, adică la desert, fiecare dintre participanți trebuie să „denunțe” criminalul. În funcție de imaginația și talentul vostru de a improviza, jocul poate fi simplu sau poate aduce la iveală tot felul de secrete și mistere. Aveți la dispoziție o oră să descoperiți criminalul și să vă distrați într-un mod cu totul nou pentru România.

Strânge o gașcă de prieteni și rezervă un scenariu: pe Facebook sau la telefon: 0757223311/ 0720052430.

ATENȚIE: Pentru rezervarea unei teme, cina este obligatorie. Vei putea alege dintr-un meniu personalizat în funcție de scenariul ales. Fiecare scenariu este construit pentru un număr minim de persoane. Pentru moment, scenariile disponibile sunt pentru 6 persoane +. Orice altă persoană în plus, va avea rol de detectiv (poate fi cel mai timid sau cel care vrea doar să ghicească criminalul). Detectivul nu are propriile indicii, trebuie să fie atent la restul jucătorilor și va face supoziția finală, alături de ei.
Prețul jocului - 40 lei + alegerea ta de meniu.