Ed Sheeran

Ed Sheeran

Cand si unde

Descriere eveniment

Unul dintre cei mai mari si mai apreciati artisti ai momentului vine in sfarsit la Bucuresti in vara lui 2019, in cadrul unui megaturneu ce include tari precum Franta, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, Republica Ceha, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda si UK.

Artistul cu cele mai mari vanzari din lume in 2017, Ed Sheeran si-a lansat anul trecut cel mai bun album al sau, intitulat „÷” (Divide), care i-a adus numeroase premii Grammy si cu care a dominat topurile muzicale din toata lumea inca de la lansare.

Cu vanzari de ordinul milioanelor, albumul „÷” (Divide) contine hit-uri precum „Shape of You”, „Castle on the Hill”, „Galway Girl”, „Perfect” si „Happier”.

Pe langa vanzarile record, munca sa a fost recompensata de-a lungul carierei sale si cu o sumedenie de premii, precum 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii Brit Awards, 6 premii Billboard Awards si multe altele.

Deoarece Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet.

De aceea, toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe edsheeran.com.

Parteneri media: Adevarul, Pro TV si Kiss FM.