Festigal 2016

Festigal 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 1, 2, 3 și 4 decembrie 2016, Sala Polivalentă este gazda show-ului Festigal, un spectacol total, unic, în premieră în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din țară, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Totul într-un spectacol de sunet, lumini, costume, efecte speciale și proiecții video impresionante, care se adresează părinților și copiilor de toate vârstele, dar și tinerilor și adolescenților.

Festigal este o poveste captivantă care are la bază un concept simplu și frumos: „AM UN VIS”. Denumit și „Spectacolul Spectacolelor”, Festigal este un super show la care vor lua parte artiști cunoscuți publicului larg din România. Primul nume sonor anunțat este Smiley, unul dintre cei mai prolifici artiști din România, care va dansa, cânta și performa așa cum nu a mai avut ocazia până acum. Andrei Maria (Smiley), este în același timp co-producător și face parte din echipa de creație a spectacolului. Regizorul întregului spectacol este Stefan Haves, un regizor american care colaborează din anul 2006 cu Cirque du Soleil și este specializat pe scenarii de spectacole de clovni și este profesor la programele de Master.

 

UPDATE: Echipa artiștilor care participă la super show-ul FestiGal se mărește în fiecare săptămână. După ce Smiley, Feli și cel mai nou boyband din România, trupa SHOT, și-au anunțat prezența la FestiGal, a venit momentul pentru noi premiere: Elena Gheorghe, Lora și Sore. Cele trei vedete, alături de alte nume mari ale showbiz-ului românesc vor lua parte la ”Spectacolul Spectacolelor”, un show total, unic, organizat în premieră  în România. 

 

O singură scenă 360° va reuni pe durata festigalului zeci de supervedete, într-un spectacol creativ cu elemente de teatru, musical, circ, improvizație, efecte și proiecții speciale, totul în două ore de distracție totală care va umple sala de culori, mister și emoții. 

 

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim, iar prețul unui bilet pornește de la 50 de lei. Spectacolul este susținut de Pro TV și Kiss FM în calitate de parteneri media.