Food Truck Festival - In The Park

Food Truck Festival - In The Park

Cand si unde

Descriere eveniment

Nu mai este un secret ca ne plac plimbarile in natura si preparatele#streetfood savurate in aer liber. De data aceasta, cucerim parcul Herastrau din 1 in 5 iunie, in perimetrul Roaba de Cultura.

Ne urcam in camionete, punem rotile in miscare, pornim la drum si parcam in mijlocul naturii. Cu prietenii, la iarba verde, preparatele capata un gust aparte, iar pofta de #streetfood te va atrage ca un magnet catre zona noastra cu food truck-uri.

Te asteapta un mix de experienta culinara si de entertainment in mijlocul naturii. Participantii vor putea gusta din varietatea de preparate disponibile, de la burgeri deliciosi, pana la clatite uriase sau waffles belgiene.

Optiunile culinare poarta semnătura:

Arrosticini, Betty IceBig John FoodtruckBurger PeterBurger Van, Crepes CharmeesGourmet Street FoodDelicii pe Roti Waffles & CoffeeLa Finca AlioliMeat BustersMoritz Eis, Placinte Boieresti, Rosticceria di Arion, RollsSay Cheese Food TruckSwitchmorn, Two Chefs, VanPizzaZa German - WurstWagen

Food Truck In the Park | Herastrau | Roaba de Cultura– este completat de concerte live sustinute de: Helen, Șuie Paparude, Lucia si Mr.jurjak in fiecare dintre cele cinci zile de festival, incepand cu orele 20:30.

Pe langa varietatea de preparate, In The Park va intampina cu zone de relaxare in aer liber, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

#FoodTruckFestivalInThePark
#ConquerHerastrau

Accesul este gratuit.