Food Truck Festival Midnight Edition - Enescu Square Takeover

Food Truck Festival Midnight Edition - Enescu Square Takeover

Cand si unde

Descriere eveniment

#FoodTruckFestival - MidNight Edition aduce un nou val de energie si cultura gastronomica, direct in inima capitalei.

In 2017, e cool sa fii pasionat de istorie, arte plastice, literatura si stiinta. Dar de gastronomie si urban-food esti fascinat? Noi te invitam in strada, sa descoperi gusturi, arome si arta culinara internationala, printr-un culture-stop in Piata Enescu, langa Ateneul Roman.

Iti punem la dispozitie burgeri, pizza, hot-dogs, sandwiches, waffles, clatite dulci sau sarate, inghetata, paella, placinte si bineinteles, multa cafea!
Toate pentru a-ti oferi energia necesara sa poti strabate orasul in lung si-n lat.

Si pentru ca iubim gastronomia, am pregatit si o expozitie virtuala a artei culinare, pe care te invitam sa o descoperi in cadrul evenimentului nostru.

Intre plimbarile lungi si vizitele la muzeele din oras, nu uita sa iti rasfeti apetitul, alaturi de: Betty Ice, Burger Peter, Camionetta, Creperie, Crepes Charmees, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli, Meat Busters,Moritz Eis, Nori Yakitori, Placinte Boieresti, Say Cheese Food Truck,Switchmorn, Two Chefs, Za German - WurstWagen.

Nu-ti ignora pofta de cultura #streetfood.
Hai sa iti iei portia de energie de la noi! ;)

Un eveniment marca Gourmet Entertainment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucuresti prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.