Garou - Fly Me to the Moon

Garou - Fly Me to the Moon

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 31 octombrie, de la 19.30, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet, Garou revine la Bucuresti cu un nou concert „Fly Me to the Moon”.

Dupa succesul concertului pe care l-a sustinut in Romania, in premiera, in primavara anului trecut, Garou, cel mai iubit cantaret canadian, inscrie din nou Bucurestiul pe harta muzicala a lumii. Pe 31 octombrie, chiar in seara de Halloween, cantaretul al carui nume de scena inseamna chiar varcolac, Garou isi da intalnire cu fanii sai din Romania la Sala Palatului, de la 19.30, pentru o alta seara magica petrecuta in compania muzicii sale. Concertul de la Bucuresti, ”Fly Me to the Moon”, face parte din turneul mondial 2016 – 2017 al cantaretului de origine canadiana.

Cantaret, compozitor, actor si instrumentist talentat (canta la chitara, trompeta, pian, orga si armonica), Garou a cucerit publicul de la prima intalnire nu numai prin muzica, ci si prin prezenta sa pe scena, o combinatie sexy intre sensibilitatea interpretarii sale si virilitatea infatisarii, la care se adauga inconfundabilul sau timbru gutural. Acestea au fost unele dintre ”ingredientele” succesului lui Garou din Tahiti, Monreal, New York si pana la Bucuresti, Kiev si Moscova. Suma calitatilor de entertainer ale lui Garou este insa mult mai mare si greu de surprins in cuvinte, dar talentul lui natural este incontestabil acela de a face oamenii fericiti cu muzica sa. Cantaretul canadian si-a exersat acest talent pe strazile orasului sau natal, noaptea, cand, inconjurat de prietenii sai canta pana era alungat de politie sau in spectacolele ad-hoc de la statiile de metrou. „Ca artist, esti in legatura constanta cu copilul din tine, cu acea stare de fascinatie pe care o simt acestia cand descopera lumea. Este vorba despre acea fascinatie care ii face pe oameni sa iubeasca viata. Asta este si motivul pentru care imi place sa cant”, marturiseste Garou. Cantaretul cu milioane de albume vandute in lumea intreaga si rasplatit cu discuri de platina pe langa admiratia fanilor de pe mai multe continente recunoaste ca cel mai bine se simte cand se afla pe scena, intr-o interactiune profunda si calda cu publicul sau. „Adevarata muzica vine dinlauntrul artistului, din experienta reala de viata”, crede Garou cu atata tarie incat a si refuzat primul contract din cariera sa oferit de Sony pentru motivul ca nu se simtea suficient de pregatit. Insa cantaretul canadian care a cules struguri, a carat mobila si a fost agent de vanzari inainte de a seduce milioane de oameni cu muzica si prezenta sa pe scena a acumulat o experienta de viata care ii permite sa fie un artist fara complexe. Garou nu s-a sfiit niciodata sa-si impartaseasca viziunea personala asupra muzicii, astfel ca albumele si show-urile sale sunt o combinatie eclectica de stiluri, unite toate de viziunea sa atat de personala. Cunoscut pentru celebrul rol al lui Quasimodo din drama muzicală „Notre Dame de Paris”, Garou isi aminteste episodul in care Luc Plamondon l-a vazut intr-un spectacol si s-a gandit ca ar fi interpretul perfect pentru cocosatul de la Notre Dame. „Luc este un adevarat vizionar”, spune Garou. „Inca nu inteleg cum a crezut ca pot da viata tristetii lui Quasimodo, cand eu cantam despre bucurie si fericire. Este dincolo de intelegerea mea!” ”Belle”, una dintre piesele celebre ale acestei drame muzicale interpretate de Garou, a fost votata cel mai bun cantec din ultimii 50 de ani de catre publicul francez.

Intalnirea cu René Angelil, sotul lui Celine Dion, cel care i-a deschis usa cantaretului canadian catre elita mondiala a muzicii, este o alta intamplare uimitoare din viata lui Garou. Dupa ce acesta a ajuns sa cante cu numarul 1 mondial in muzica in acea vreme, René Angelil a recunoscut ca nu vocea sau prestatia scenica l-au determinat sa-l faca partener de scena cu Celine, ci magnetismul si strangerea barbateasca si onesta de mana pe care au avut-o atunci cand s-au intalnit prima data.

Pe 31 octombrie, chiar in seara de Halloween, Garrou pregateste o alta seara magica pentru fanii din Romania, in care atat artistul cat si publicul isi vor dori sa spuna doar Fly Me to the Moon.

Biletele cu preturi de 350 lei - Golden VIP, VIP-320 lei, Categoria 1-260 lei, Categoria 2-200 lei, Categoria 3-130 lei si Categoria 4-100 lei pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro.