InLight Theatre Festival

InLight Theatre Festival

Cand si unde

Descriere eveniment

Școala de actorie InLight organizează prima ediție a festivalului „InLight Theatre Festival”, primul festival de teatru cu actori neacreditați. Acest eveniment a fost creat din dorința de a prezenta și promova spectacole cu actori care nu au urmat studii de specialitate dar din dorința lor de a se implica în proiecte culturale teatrale, au gasit o alternativă în a-și pune în valoare pasiunea pentru actorie.

Din juriu vor face parte: Anca Maria Colțeanu (regizor), Ioana Flora (actriță), Mircea Gheorghiu (actor și profesor de actorie UNATC) și Alexandru Buescu (actor), care vor premia cei mai buni actori/actrițe (începatori și avansați), cel mai bun spectacol (începatori/avansați), cel mai original text (începatori). De asemenea va exista și premiul publicului “Premiul Carisma” acordat prin vot, pe care il va primi cel mai bun spectacol.

Toate spectacolele se vor ține la Teatrul Unteatru, mai puțin spectacolul "Captivi" din data de 14 noiembrie ora 20:30 care se va ține la Teatrul de Artă!

PROGRAM
7 Noiembrie, ora 20:00 - Martorii lui Charlie (Grupa Legendele Olimpului)

8 Noiembrie, ora 18:30 - Coolorile Bucureștiului (Grupa Pandora)

8 Noiembrie, ora 20:30 - Carousel (Grupa Evstein)

9 Noiembrie, ora 20:00 - Involuntar, second life (Grupa Monte Carlo)

10 Noiembrie, ora 20:00 - Cioburi de Lucreția (Grupa Oscar)

14 Noiembrie, ora 18:30 - Oblivion (Grupa Game of cards)

14 Noiembrie, ora 20:30 - Captivi (Grupa LightHouse) - Teatrul de Artă

15 Noiembrie, ora 20:00 - Taxi Vinil (Grupa Highlights)

16 Noiembrie, ora 20:00 - Autobahn (Grupa Skytarget)

17 Noiembrie, ora 20:00 - Lovin' Cehov (Grupa Delight)

18 Noiembrie - 20:00 GALA DE PREMIERE ȘI PARTY

Prețul unui bilet la oricare dintre cele zece spectacole este de 15 RON și se achiziționează înainte de începerea spectacolului la intrarea în sala de teatru.