Marea Unire. De la victoria in razboi la incoronarea regilor Romaniei Mari

Marea Unire. De la victoria in razboi la incoronarea regilor Romaniei Mari

Cand si unde

Descriere eveniment

Muzeul Naţional Cotroceni organizează duminică, 14 ianuarie 2018, ora 17.00, în Spaţiile medievale, vernisajul expoziţiei „Marea Unire. De la victoria în Primul Război Mondial la încoronarea suveranilor României Mari”, continuând astfel seria manifestărilor culturale dedicate Centenarului Marii Uniri. 
Expoziția relatează în imagini rolul Familiei Regale Ferdinand și Maria atât în actele decizionale, cât și în acțiuni privind, pe de o parte, participarea armată a României în Primul Război Mondial, iar pe de altă parte, realizarea idealului național al Unirii, cu recunoașterea din partea marilor puteri europene. 
Expoziția, care include fotografii rare, aflate în patrimoniul Muzeului Național Cotroceni, va fi deschisă publicului în perioada 14 ianuarie – 13 februarie 2018.
Înscrierile la eveniment se pot face telefonic, la numărul 021/317.31.06 sau prin email, la adresa relatiipublice@muzeulcontroceni.ro. Datele (nume, prenume, CNP) se vor transmite până miercuri, 10 ianuarie 2018, ora 10.00.
Rezervările se fac în funcție de numărul de locuri disponibile. Eventualele limitări de acces vor fi comunicate în timp util persoanelor înscrise.