Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs 2016 - Bucuresti

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs 2016 - Bucuresti

Cand si unde

Descriere eveniment

 Sambata, 22 octombrie 2016, intre orele 19:00 si 04:00, Asociatia Atelierul de Creatie va invita la cea de-a cincea editie a Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs la Centrul Cultural Casa Artelor din Bucuresti (b-dul Mircea Voda, la nr. 5). Si in acest an am ales un spatiu eclectic, de aceasta data aflat in aceeasi cladire cu Casa de Casatorii din Sectorul 3, si anume in Casa Eliad – imobil de patrimoniu cu o arhitectura impresionanta.

27 de creatori si designeri de produs din directii creative diferite (design de produs, creatie de produse unicat, graphic design, sculptura, arta vizuala contemporana sau design multimedia) vor face parte integranta dintr-o expozitie omogena si inspirationala de arta contemporana. Evenimentul le ofera vizitatorilor o imagine actuala a designului de produs romanesc, prezentata intr-un spatiu adecvat.

 

Expozantii prezenti la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia a V-a, sunt: Aerobot LEVEL, Atelier KIKU, Atelier Mustata, Atelier Ciprian Manda, Brielle Bijoux, Ciprian Ariciu Ceramics, Clic-clac, Craft86, Dan Schiller Design, Deco Box, Deliciu Mic, Gabi Toma, Gamalie, genuineleather, Lemnia, Metal Creativ, nicomade.ro, N o o r, Raicelai. Terrariums and green deco, Ramona Chifu, Slender Tree, Studio Mud, Square Art Studio, Snur, Vika Tonu Design, WHAT IF I FLY, Wood Be Nice.

Intrucat credem cu tarie ca designerii si creatorii de produs isi au locul alaturi de artistii contemporani, am invitat Galeria de Arta Artfooly sa isi expuna lucrarile in cadrul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs.

Atmosfera muzicala va fi creata de pianistul Alex Racoviţă si de Grobby Anne – DJ ce activeaza de peste 10 ani in zona underground si groove romaneasca. Acordurile de pian clasic si mixurile moderne vor crea un ambient placut, potrivit pentru contemplarea expozitiei, incurajand networking-ul si activand creativitatea. Bauturi alese vor fi asigurate de barul Creative Arts.

Opt bloggeri oficiali ai editiei din acest an vor prezenta in timp real – in mediul online – momente din cadrul evenimentului, utilizand #blanchenuit, hashtagul oficial al evenimentului.

Intrarea este libera si va fi insotita de ziarul evenimentului, distribuit gratuit fiecarui vizitator doritor sa petreaca o noapte culturala plina de inspiratie, printre creatori si designeri de produs, artisti contemporani si exponatele lor (vanzarea acestora nu este posibila in cadrul Noaptea alba).

Scopul proiectului Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este punerea in valoare a creatiilor de autor si ale designerilor de produs din Romania prin realizarea evenimentelor de nisa. Selectarea participantilor este riguroasa si are in vedere standarde inalte de creativitate si calitate.