Nunzio

Nunzio

Cand si unde

Descriere eveniment

"NUNZIO" sau #frica de a fi

Spectacolul aduce un univers în fața spectatorului, un univers al unui copil care suferă de o formă de autism numită "Asperger" și universul lui Pino, un personaj intact, rigid si lipsit (în aparență) de emoții dar care totuși și-a asumat rolul protector față de Nunzio și de destinul său. Amândoi pendulează între un dezechilibru emoțional, unul fiind etichetat de societate ca fiind "bolnav", iar altul fiind un introvert desăvârșit datorită copilăriei sale care i-a marcat existența, toată familia fiind ucisă și aruncată în mare. Totuși, acest "handicap" emoțional îi aduce pe cei doi împreună, fiind legați parcă de destin să-și pună întrebări unul altuia și să se accepte reciproc.

Spectacolul spune pe deasupra acestei povești, cât de neînsemnați suntem, cât de mici și în același timpî cât noroc avem să existăm și să respirăm împreună. O poveste despre pasiune și compasiune, despre protecție și acceptare și despre întrebări pragmatice și răspunsuri tăioase.

Pentru prima dată, în încercarea actorilor de la Cuibul Artiștilor de a oferi o altfel de experiență cu un mesaj profund, arta teatrală se îmbină cu cea muzicală, spectacolul fiind susținut în întregime prin muzică live, ce sugereaza muzica din capul lui Nunzio.

DISTRIBUȚIA:

Nunzio - Vlad Basarabescu
Pino - Victor Țăpeanu
Violoncel - Vlad Matei

REGIA: Victor Țăpeanu

Confirmarea prezenței se face prin SMS cu o zi înaintea spectacolului.

Intrarea în sală se face începând cu 20 de minute înainte de a începe reprezentașia. Spectacolul durează aproximativ 1h.

Vinul - tot din partea casei, iar pentru șoferi avem și apă. Pentru un loc în față este de ajuns să fii punctual....ă.

Donațiile sunt opționale, dar ne ajută să ducem povestea Cuibului mai departe.

Rezervări: www.rezervari.cuibulartistilor.ro

Intrarea este liberă.