Re:start with Baby Ford, San Proper, Priku & Suciu at KRAN

Re:start with Baby Ford, San Proper, Priku & Suciu at KRAN

Cand si unde

Descriere eveniment

re:start

with
Baby Ford [Perlon]
San Proper [Perlon]
Priku [a:rpia:r]
Suciu [Pressure Traxx]

at
Kran

Ne dam re:start cu primul HAOS din 2017 si ne intoarcem la origini alaturi de legendarul Baby Ford, un artist prezent in industrie de peste 20 de ani, timp in care a pus bazele si a contribuit la dezvoltarea sunetului underground, fiind emblematic pentru label-uri precum Perlon, Nerv Music si altele, impreuna cu Zip, Thomas Melchior, Ricardo Villalobos, Fumiya Tanaka, Markus Nikolai. In seara de 13 ianuarie, vom avea parte de o reprezentatie 100% vinyl-only semnata Baby Ford, pentru a doua data in Romania.

San Proper este unul dintre cei mai respectati artisti de pe scena underground, fiind in relatii foarte bune cu seniorii industriei muzicale precum Ricardo Villlaobos si Laurent Garnier, cu care colaboreaza frecvent, iar cartile de vizita a olandezului Proper sunt casele de discuri: Rush Hour si Perlon.

Punctul pe “i” va fi pus de catre Priku, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, titular in echipa [a:rpia:r], pe care asteptam sa il ascultam de fiecare data cu sufletul la gura. Pe Suciu am avut ocazia sa il auzim in ultimii ani atat pe litoral, cat si la munte, sau in cadrul evenimentelor din Bucuresti, si suntem siguri ca povestea lui va fi cel putin la fel de speciala si in seara de 13 ianuarie.

Senzatia vizuala este asigurata de catre vloop.


Bilete:

In avans: 40 lei
http://www.bilet.ro/event.php?id=9750

At the door:
40 lei < 00:00 < 50 lei

Biletul in avans garanteaza accesul in locatie la orice ora.

Invitatiile si guestlist-ul sunt valabile pana la ora 01:00, fara exceptii.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.