Show Off Romanian Design Week

Show Off Romanian Design Week

Cand si unde

Descriere eveniment

Show Off RDW, un format inspirat de UniCredit Bank Romania, va avea loc la Palatul Universul (Str. Brezoianu 23-25, corp B), în Cartierul Creativ, în perioada 19 - 27 mai.

Formatul special Show Off RDW este la cea de-a doua ediție și face parte din festivalul Romanian Design Week 2018 și cuprinde o serie de evenimente ce se vor desfășura la Palatul Universul:

Diploma Selected
19-27 mai, Mezanin, Palatul Universul
Vernisaj: 19 mai, ora 18:00
Program vizitare: 09:00 - 20:00

Pornind de la premisa că lucrarea de diplomă este cel mai elaborat proiect al unui student din toată perioada facultății, The Institute, cu sprijinul UniCredit Bank Romania, aduce în atenția unui public cât mai larg proiectele absolvenților, punând accent pe „împreună” și pe dialogul artistic. 
O expoziție capsulă care aduce în prim plan dialogul artistic între 12 profesioniști din industriile creative și 13 proaspăt absolvenți ai facultăților vocaționale. Lucrările pe care le veți putea admira în cadrul expoziției au fost selectate din cadrul operelor prezentate în cadrul expoziției Diploma, de către un board creativ, format din specialiști de renume. 

Expoziția UYDA by Ubikubi
19-27 mai @ Beans&Dots
Vernisaj: 19 mai, ora 18:00
Program vizitare: 08:00 - 20:00 

Ubikubi Young Designers Award (UYDA) este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice.
Expoziția își propune să arate ce presupun procesele specifice designului, iar în acest sens, va prezenta atât proiectele câștigătoare, cât și planșele de prezentare ale tuturor proiectelor înscrise în cadrul competiției UYDA de anul acesta.

Lady Steps - Stories that matter
23 mai @ FIX me a drink
Ora: 19:00

O noua ediție Lady Steps, serie de întâlniri inspiraționale în care femei de succes vin să împartășească din povestea și experiența lor, despre provocările de zi cu zi și modul în care au reușit să se impună în domeniul lor de activitate. 

Evenimentul este organizat de ADC Romania România (ADC*RO), o asociație non-profit al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Misiunea organizaţiei este de a conecta și de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.


CreativeMornings Bucharest
Vineri, 25 mai, @ Apollo 111 
Ora 8:30

Un mic dejun pentru comunitatea creativă alături de un invitat special care vorbește despre parcursul său creativ. Locurile sunt gratuite, dar limitate. Înscrierile se fac aici: creativemornings.com/cities/buc.

LINOTrip to contemporary dance by Linotip - Centru Independent Coregrafic
19 mai
17:00 - 19:00 - Workshop de dans contemporan
20:00 - 21:00 – Vizionare de scurt metraje de dans contemporan 

Evenimentul va fi compus dintr-un workshop și o vizionare de scurt metraje și va fi cu circuit închis. În timpul workshop-ului, cei care vor participa vor putea descoperi mișcarea și corpul prin intermediul exercițiilor de partnering - lucru cu parteneri diferiți, care este menit să incurajeze încrederea în interacțiunea cu alt corp, altă personalitate.