Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun 2016

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

Ștefan Bănică sărbătorește în decembrie 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun! Spectacolele din acest an vor avea loc pe 9 , 10 si 11 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Tradiția concertelor de Crăciun Ștefan Bănică, care vor avea loc în decembrie pentru al 15-lea an consecutiv, este unică în industria spectacolelor din România. Recordurile înregistrate ca număr de spectatori și ca număr de concerte au transformat concertele de Crăciun marca Ștefan Bănică într-un eveniment fără egal în peisajul artistic românesc.

De 15 ani, spectatorii de toate vârstele aleg să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rock’n’roll, împreună cu unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști din România, Ștefan Bănică. Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitații-surpriză, baletul și coregrafia, dar mai ales energia impresionantă care cuprinde deopotrivă artiștii și publicul fac din Concertul extraordinar de Crăciun un eveniment unic, care poate fi urmărit doar o dată pe an, un spectacol de excepție, care nu trebuie ratat!

Vino și trăiește o experiență unică alături de Ștefan Bănică la cel mai așteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Crăciun!

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri în film și teatru; a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Are un public foarte variat, care cuprinde patru generații: copii, tineri, părinți, bunici. Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

 

Pret/bilet:
Categoria VIP: 250 lei
Categoria 1: 150 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 3: 75 lei

Biletele se pot achizitiona din reteaua Bilete.ro