Targ de Mosi

Targ de Mosi

Cand si unde

Descriere eveniment

La sfârșitul lunii mai ne revedem în Parcul Grădina Icoanei, la mult-așteptatul Târg de Moși, să ne bucurăm împreuna de mini-festivalul urban la firul ierbii, cu iz de bâlci și meșteșuguri.

Nu va lipsi nici de data asta expoziția cu vânzare de produse handmade, așa că, indiferent că sunteți în căutare de bijuterii, dulciuri, decorațiuni sau orice alte minuni, pentru voi sau pentru cei dragi, cu siguranță le veți găsi la noi.

În zona de ateliere veți putea veni cu cei mici la pictat pe ceramică cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio sau decorat cu tehnica șervețelului și pictat mandale pe scoici cu Dori's Creations. Prietenii noștri de la Sarang Hangug - 사랑 한국 îi vor învăța să decoreze linguri și lampione prin diferite metode, iar fetele de la Buticul Lizzucai le vor arăta în ce constă tehnica Diamond Dotz.

Bineînțeles că nu există bâlci fără o doză de misticism, așa că în zona de lounge avem pregătit pentru voi un spațiu cu tarot. Tot aici vă veți putea savura cafeaua în timp ce sunteți răsfățați cu un tatuaj de Laura de laHenna Journey.

Surprizele nu se termină aici pentru că cei de la Fundatia Parada ne vor aminti ce înseamnă să te bucuri de un spectacol de jonglerii și acrobații, vom învăța câțiva pași de dans cu Bucuresti Swing Dance Society, iarCreative Board Gaming ne pregătesc un concurs de Cards against Humanity.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.