The Cure

The Cure

Cand si unde

Descriere eveniment

Faimoasa trupa de rock alternativ The Cure vine pentru prima oara la Bucuresti pe 22 iulie 2019, in cadrul festivalului Rock the City, ce va avea loc in Piata Constitutiei.

Infiintata in 1976, trupa The Cure a ajuns sa fie de-a lungul timpului una dintre cele mai importante trupe de rock din Marea Britanie si chiar din lume si este cunoscuta pentru hit-uri precum „Just Like Heaven” si „Friday I’m in Love”.

Biletele pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim, la urmatoarele categorii de preturi: Diamond Circle – 390 de lei, Golden Circle – 280 de lei, General Access/Standing – 220 de lei, General Acces Early Bird – 170 de lei, tribuna – 420 de lei.

Alaturi de The Cure, vor concerta in deschidere cei trei irlandezi ai trupei de post-rock God Is an Astronaut.

Organizatorii Rock the City au anuntat si faptul ca cei care si-au cumparat bilet la concertul trupei Bon Jovi, din 21 iulie, vor beneficia de reduceri la achizitia unui bilet pentru show-ul The Cure.

Concert organizat sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions si D&D East Entertainment.