3 Days Smoked Olives Festival 2016

3 Days Smoked Olives Festival 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

3 IdaysI Smoked Olives Festival (3SOF), singurul festival de muzică electronică din România ce se desfășoară pe o INSULĂ, declară deschisă perioada GREEN SMOKED OLIVE Bracelet.

 

Pentru a treia editie a festivalului 3 Smoked Olives coordonatele sunt urmatoarele: 29, 30, 31 iulie, în apropiere de punctul de trecere cu bacul în zona Ostrov, România-Bulgaria.

 

3 |days| Smoked Olives Festival inseamna un mix de muzica, distractie si relaxare, 3 zile de vacanță

Locul de joaca:

ø 10 km de plaja privata

ø free camping in padure

ø party - music - party – music

 

 

Incepe oficial numărătoarea inversă, doar 100 de zile până la ediția din 2016 a festivalului 3 Smoked Olives. Anunțăm încă 4 nume autohtone pe lista artiștilor invitați între 29-31 iulie, la singurul festival de muzică electronică din România ce are loc pe o insulă.

 

UPDATE: 3 Smoked Olives, singurul festival de muzică electronică din România ce se desfășoară pe o insulă, anunță ultimele 5 nume pentru ediția din 2016, eveniment ce va avea loc între 29-31 iulie. Acestea sunt: Cap, Piticu, Mahony, The Rabbit King și Vid.

 

Dacă lista inițială era formată din Ada Kaleh, Mihai Popoviciu, George L, Miss I și Dimitri Monev, al doilea call îi confirmă pe Nu Zău, Charlie, Suciu și Crihan, artiști apreciați de consumatorii de muzică electronică.

 

 

Nu Zău este unul dintre artiștii români cu o evoluție remarcabilă în ultimii ani. Cu un suport vizibil din partea unor nume ca Rhadoo, Raresh sau Ricardo Villalobos, dj-ul a reușit să se afirme la cele mai cunoscute case de producție din lume (Memoria, Undefined, The Rabbit Hole, Fear of Flying, Why So Series, Heisenberg, LDN, Body Parts).

 

Fb page: https://www.facebook.com/nuzau

SoundCloud: https://soundcloud.com/nu-zau

 

 

Charlie își începe cariera la club Pacha din Galați, în 2011. De atunci, este invitat în cluburile din toată țara, mai tot timpul la festivaluri, și mereu primit cu brațele deschise pe continentul European, în țări precum Franța sau Belgia. Vezi mai multe pe:

 

Fb page: https://www.facebook.com/Charlie.nonbeliver

SoundCloud: https://soundcloud.com/charliee

 

 

Datorită pasiunii sale pentru muzica anilor ’70, Suciu a reușit să se impună pe scena muzicii electronice prin combinațiile magice de minimal, techno și soulful house. Mai multe informații despre artist găsesți aici:

 

Fb page: https://www.facebook.com/SuciuDj

SoundCloud: https://soundcloud.com/suciu

 

 

Crihan este dj-ul cu cea mai spectaculoasă evoluție din zona muzicii electronice românești în anul 2015. Acesta se bucură de sprijinul unor case de producție internaționale importante, precum Ultrastretch, a cărui fondator este Semmy Dee, și Natural.

Fb page: https://www.facebook.com/Alin.Crihan

SoundCloud: https://soundcloud.com/crihan_sc