Aeronautic Show 2016

Aeronautic Show 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

A XII-a editie de AeroNautic Show, festivalul anual dedicat sporturilor aeriene si nautice, iti aduce peste 3 ore de spectacol, timp in care acrobatiile aeriene se combina cu cele nautice deasupra unuia dintre cele mai mari lacuri din Bucuresti, lacul Morii.

 

Institutiile nationale si internationale de profil isi pun in valoare cei mai buni piloti de acrobatie aeriana si nautica, printr-un spectacol antrenant, in care isi demonstreaza performanta, tehnica, precizia, cu pasiune si imaginatie.

 

Sunt prezente:

Fortele Aeriene Romane cu aeronava de transport C-27J Spartan si elicopterul IAR-330 Puma din dotarea Bazei 90 Transport Aerian, elicopterul IAR-330 MEDEVAC este prezent in expozitie statica.

Brigada Speciala de Interventie „Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane

SMURD

Iacarii Acrobati

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta

Regional Air Service Tuzla

Statul Major al Fortelor Aeriene

Statul Major al Fortelor Terestre

Statul Major al Fortelor Navale

Comandamentul Logistic Intrunit

Comandamentul Comunicatiilor si Informaticii

Academia Tehnica Militara

Regimentul 30 Garda „Mihai Viteazul”

Asociatiile: Redescopera Istoria, Agentia de Parasutism, Suntem Romania, Ursul Brun, Asociatia Aeronautica Romana, Yacht Club Mircea si alti operatori privati.

 

Multiplul campion mondial de acrobatie aeriana, Jurgin Kairys, participa atat cu o demonstratie solo, cat si alaturi de Iacarii Acrobati.

 

Publicul poate interactiona cu personalul si tehnicile prezentate de Ministerul Apararii Nationale, la expozitia AeroNautic EXPO, intre orele 11:00 - 20:30.

 

Alaturi de exercitii demonstrative precum: detectie explozivi cu ajutorul unui caine, prezentare tehnici de prim-ajutor si de interventie in caz de urgenta, interventie EOD la un dispozitiv exploziv improvizat si prezentare armuri si tehnici de lupta medievala, au loc si spectacole de dansuri moderne, muzica si dansuri traditionale grecesti.

 

Intrarea este libera.

 

program aeronautic show lacul morii parcul crangasi bucuresti