AfroCuban Musa - Havana Lounge

AfroCuban Musa - Havana Lounge

Cand si unde

Descriere eveniment

Grădina Floreasca vă invită duminică la o seară cubaneză autentică, oferită de Havana Club, pe ritmuri tribale și acorduri spaniole. Romul Havana Club face un melanj armonios cu elementele culturii cubaneze. Cubanezii sunt foarte mândri de ceea ce a devenit un simbol național. Havana Club este unul dintre cei mai importanți ambasadori ai Cubei pe plan mondial și cel mai apreciat rom pe piața de romuri cubaneze. 

Patrie a unor muzicieni deveniţi embleme universale, Cuba, cunoscută pentru palmierii maiestuoşi, câmpurile largi cu trestie de zahăr, rom şi trabucuri, este un spaţiu himeric cel puţin pentru noi europenii. Astfel că, de fiecare dată când ne dorim să simtim linişte, libertate şi arome estivale, ne îndreptăm spre Cuba, lăsând pe repeat albume întregi de drag şi dor.

AfroCuban Musa - “Havana Lounge”
Duminică seară, pentru două ore, chiar din inima Bucureștiului, vom face o călătorie muzicală tocmai până în Havana, alături de artiştii cubanezi de la AfroCuban Musa, conduși de percuționistul GILBERTO ORTEGA. Sound-ul lor este o fuziune muzicală populară melodioasă (guajira) alături de ritmuri africane şi influenţe jazz. Salsa, rumba, son, elemente de bolero, toate aceste genuri sunt parte din muzica unei orchestre pline de efervescență, împărțite cu generozitate tuturor prietenilor de la Grădina Floreasca.

 

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967