Am Fost La Munte Si Mi-a Placut & SONYA [HU]

Am Fost La Munte Si Mi-a Placut & SONYA [HU]

Cand si unde

Descriere eveniment

La doar câteva luni de la lansarea celui de-al doilea material discografic, băieții de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut au decis că e momentul să se întoarcă la treabă și să revină pe scenă cu un nou turneu care cuprinde și mai multe orașe decât cel din luna septembrie. Însă de data asta Mvntele nu va mai fi singur, ci va concerta alături de S O N Y A, o trupă de post-rock foarte promițătoare din Budapesta.

Așa că pe 23.03 B Ă E Ț I I vă fac program și vă așteaptă în Control Club la o porție de meme în format audio și multe breakdown-uri. Prețul unui bilet este de 20 RON și se poate procura de la intrarea în locație și în format electronic accesând https://eventbook.ro/music/bilete-am-fost-la-munte-si-mi-a-placut-sonya-at-control-club

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead.
La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

SONYA este o trupă de post-rock de origine maghiară, înființată în Budapesta în anul 2013, având inițial doi toboșari. Primul show al trupei a coincis cu lansarea primului lor videoclip al piesei“Kitchenfloor”, care mai târziu, in 2014 a câștigat premiul de “Cel Mai Bun Videoclip al Anului” oferit de Viva Comet Ungaria. Acest fapt i-a încurajat pe membrii Pali Somlo, Gabor Radics, Dexter, Lajos Dobos și Sonya Korbucz să își continue drumul și să facă muzică în continuare. Trupa a lansat un EP în octombrie 2015, iar la începutul anului 2018 a intrat în studio pentru înregistrarea celui de-al doilea material.