Arabian Bazaar Night

Arabian Bazaar Night

Cand si unde

Descriere eveniment

Pentru că ne plac poveștile bine spuse și ne place să povestim până noaptea târziu, vă propunem un maraton de film și o serată dintr-o mie!

Sâmbătă seară vizionăm trilogia capodoperă portugheză „O Mie și Una de Nopți” / „As Mil e Uma Noites”/ “Arabian Nights” și ne întindem la vorbe pe terasa Chez Elvire, la o narghilea și un ceai arăbesc, pe fundal de muzică orientală.

Pe lângă aceste desfătătări exotice, vă invităm la scotocit comori ascunse în bazarul nostru unde veți găsi negustori cu gusturi fine ca IHeart Conceptstore, Maison Ilia și ModaMania Unique Jewelry.

„O Mie și Una de Nopți” este un film hibrid docu-fantasy în care autorul Miguel Gomes, inspirat de poveștile Orientului Mijlociu, transpune o serie de evenimente ce explorează dificultățile aduse Portugaliei de perioada de austeritate, “ca un Buñuel social-realist, cu fărâme din reflecțiile existențialiste ale romancierului José Saramago: cu același tip de absurdism, dar și cu un scepticism politic legitim”.

Filmul va rula începând cu ora 18.30 și va fi subtitrat în limba română. Noi vă așteptăm în grădină de la 17.00, ca să intrăm împreună în atmosferă.

 

Bilete se pot achizitiona din reteaua Eventbook.ro
Posesorii de carnet de 5 bilete vor avea acces la eveniment pentru toate cele trei filme în schimbul a doar două intrări de pe carnet.