byron acustic

byron acustic

Cand si unde

Descriere eveniment

Joi, 21 iulie, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu byron și Rockabella! Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.roși costă 30 de lei în perioada de presale (primele 200 de bilete, până pe 7 iulie).

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Cel mai nou album de studio, Eternal Return, a fost înregistrat vara trecută la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin și este un album-concept cu 12 piese corespunzând fiecare câte unei luni din calendar. byron se reîntorc la un sound art rock, cu compoziții și aranjamente complexe punând în valoare duo-ul dintre chitara electrică și pian, împreună cu vocea puternică și hipnotică a solistului Dan Byron. Pentru formația care împlinește 10 ani de activitate în acest an este cu siguranță cel mai complex și mai matur produs muzical de până acum, iar interpretarea acustică din grădina Casei Universitarilor ne va aduce cu siguranță și mai aproape de esența muzicii lor.

byron – Marea (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=CaP6fC3_cTA

Rockabella este un grup tânăr ce preferă să nu își definească muzica printr-un stil anume, ci mai degrabă prin ceea ce membrii săi trăiesc, simt sau își doresc în momentul în care compun – un produs al potrivirilor si nepotrivirilor lor. Primul material, EP-ul „A World Outside”, a fost lansat anul trecut și prezintă o muzică de factură cinematică, învăluitoare și complexă dar în același timp sinceră și directă.

Rockabella – Buttercup (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=G-G0O1ONWSo

 

Haideți așadar joi, 21 iulie, de la ora 19:00 pentru al patrulea episod din seria Backyard Acoustic Season în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu byron și Rockabella iar biletele sunt în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (presale până pe 7 iulie pentru primele 200 de bilete). Ulterior, prețul biletelor va urca la 40 de lei. În limita locurilor disponibile, în seara concertului biletele vor fi 50 de lei.